Fosta amantă a lui Pițurcă îl vrea pe marele rival! Vica a recunoscut tot: „E bărbatul ideal, e cel mai plătitor!”

Catinca Giosanu 13.03.2023, 14:19

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a vorbit despre cum arată în viziunea ei „bărbatul ideal”. Celebra blondină a recunoscut că a pus ochii pe Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel. Ea nu s-a sfiint și a dezvăluit ce o atrage la fostul acționar majoritar al clubului Dinamo.

Vica Blochina, despre cum arată bărbatul ideal în viziunea sa

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și i-a uimit pe toți cu declarațiile pe care le-a făcut. Fosta balerină a fost întrebată de către prezentatoare care este bărbatul perfect. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a spus că toată viața și-a dorit să aibă alături un bărbat precum Cristi Borcea.

Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim?”, a spus Vica Blochina la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit”

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă. Vedeta a subliniat că nu ar putea să stea alături de un domn care nu este potent financiar. Ea este ferm convinsă că nu ar avea cum să fie fericită dacă s-ar implica într-o relație amoroasă cu un bărbat care nu produce suficient cât să ducă o viață lipsită de griji. Fosta dansatoare îl vede pe Cristi Borcea ca fiind un „bun plătitor”.

Femeia care i-a dăruit un copil fostului selecționer Victor Pițurcă a mai spus că un bărbat își arată iubirea față de parteneră atunci când bagă mâna în buzunar.

Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu… Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit.”, a adăugat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina, petreceri private cu Becali, Năstase şi Tăriceanu

Vica Blochina nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața sa privată. Lituanianca este extrem de sinceră și când vine vorba despre trecutul ei. Înainte să fie invitată la emisiunea moderată de Denise Rifai, ea a făcut dezvăluiri de senzație despre perioada în care a lucrat ca balerină în clubul Melody.

Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Urmăriți Playsport.ro și pe