Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Celebrul bucătar cântărea în trecut mai bine de 120 kilograme și a dat jos peste 50 kg. Transformarea a fost observată de toață lumea, însă puțini știu cum a reușit juratul să scape de kilogramele în plus.
Cătălin Scărlătescu a slăbit spectaculos într-un timp foarte scurt. Mulți ai crezut că juratul de la ”Chefi la Cuțite” a recurs la vreo operație de micșorare a stomacului, însă el a apelat la alte metode pentru slăbit.
Cunoscutul bucătar a dezvăluit într-un interviu acordat recent cum a reușit să slăbească și ce ar trebui să facă oamenii pentru a se menține în formă.
Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sandvici cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spune Cătălin Scărlătescu, potrivit Impact.ro.
Cătălin Scărlătescu s-a ambiționat să slăbeascădupă ce colegii de breaslă i-au pus o poreclă haioasă din cauza greutății sale.
Pe vremuri, lumea îmi zicea Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras ca un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras.”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.
Juratul emisiunii ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 are propriul restaurant. „XChef by Cătălin Scărlătescu” se află undeva aproape de centrul Bucureștiului și oferă clienților o gamă largă de preparate. Totuși, prețurile nu sunt pentru orice buzunar.
O salată Caesar la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu costă 58 de lei, în timp ce o porție de sushi costă 50 de lei (8 bucăți) sau 38 de lei (șase bucăți).
În ceea ce privește cartofii prăjiți, o porție costă cât meniul zilei de la alte locații, adică 46 de lei. Legumele au același preț, doar că sunt mult mai sănătoase.