Dan Ursa, adevărul despre banii câștigați la Survivor. Ce se întâmplă cu suma care i-a intrat în cont: „Sunt norocos”

Catinca Giosanu 30.05.2023, 10:56

Proaspăt întors din Republica Dominicană, câștigătorul Survivor România 2023, a acordat un interviu și a făcut dezvăluiri despre experiența trăită în nordul Mării Caraibilor.

Pe ce va cheltui Dan Ursa banii câștigați la Survivor România

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Agentul de vânzări a dispus de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan în etapa finală.

Creatoarea de conținut a rezistat 5 luni în jungla din Republica Dominicană. Ea a fost o persoană echilibrată în competiție și nimeni nu a avut de spus ceva urât despre ea. Cu toate acestea, concurenta nu a fost suficient de votată în marea finală și a fost eliminată în ultima clipă. Lupta s-a dat apoi între Dan Ursa și Andrei Krișan.

”Vreau să mă bucur de familie”

Dan Ursa a reușit să îl învingă pe Andrei Krișan și să își adjudece trofeul competiției din Dominicană. Fostul Războinic a recunoscut că nu i-a fost ușor în junglă, dovadă că a slăbit în jur de 25 de kilograme în cele cinci luni petrecute la Survivor.

El a declarat că e fericit că nu și-a dezamăgit susținătorii. În ceea ce privește marele premiu de 100.000 de euro, agentul de vânzări a mărturisit că nu a decis ce va face cu banii. Momentan, vrea să se dedice familiei. Abia după ce se va sătura de cei dragi, se va gândi la felul în care la cheltui banii.

Mă simt fericit, plin de emoții, deoarece știu că nu mi-am dezamăgit susținătorii de acasă. Cât despre ceea ce voi face cu banii, urmează să mă gândesc zilele următoare. Până atunci, vreau să mă bucur de familie.”, a transmis Dan Ursa, conform click.ro.

Carmen Grebenișan, mai câștigată decât Dan Ursa

Foarte mulți concurenți îl invidiază pe Dan Ursa pentru că a plecat acasă cu premiul cel mare. Puțini știu însă că fosta faimoasă Carmen Grebenișan s-a ales cu mai mulți bani la Survivor România 2023 decât a primit câștigătorul sezonului recent încheiat.

Carmen Grebenișan a primit, după 21 de săptămâni la Survivor România 105.000 de euro (5.000 euro x 21 săptămâni), adică mai mult decât valoarea premiului cel mare, câștigat de Dan Ursa, în valoare de 100.000 de euro. De reținut este că fosta faimoasă va păstra toți banii. În schimb, agentul de vânzări va pierde câteva mii de euro după ce va achita taxele și impozitele aferente.

Urmăriți Playsport.ro și pe