Chelsea este aproape să-și piardă una dintre vedete. Jucătorul a refuzat propunerea londonezilor

Ștefănescu Dragoș 12.09.2022, 14:49
Chelsea este aproape să-și piardă una dintre vedete. Jucătorul a refuzat propunerea londonezilor

Chelsea trece printr-o perioadă plină de schimbări. Șefii de pe Stamford Bridge încearcă să formeze o nouă echipă redutabilă care să se bată la trofee. Totuși, Chelsea este aproape să-și piardă unul dintre cei mai importanți jucători. N’Golo Kante a refuzat propunerea de prelungire a contractului și este dispus să plece la altă echipă.

Chelsea, aproape să-și piardă una dintre vedete. N’Golo Kante poate pleca liber de contract de pe Stamford Bridge

Chelsea traversează o perioadă plină de schimbări după ce Thomas Tuchel a fost demis de la cârma echipei. Graham Potter este noul antrenor al londonezilor, iar acesta urmează să implementeze o nouă  filosofie pe Stamford Bridge.

Pe fondul acestor schimbări, londonezii sunt aproape să-și piardă unul dintre cei mai importanți jucători. Conform celor de la Theathletic.com, N’Golo Kante (31 de ani) a refuzat propunerea de prelungire a contractului și pare dispus să plece de pe Stamford Bridge. Chelsea i-a propus francezului un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Kante își dorește însă un contract pe trei ani, cu opțiune de prelungire pe un an, astfel că nu a fost de acord cu propunerea clubului londonez. Actualul contract al francezului este valabil până pe 30 iunie 2023. Ulterior acestei date el poate pleca liber de contract.

PSG este interesată de ceva timp de transferul lui Kante. Parizienii ar putea profita acum de situația incertă a francezului la Chelsea. Totuși, PSG vrea să aștepte până în ianuarie, când Kante va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea negocia cu alte cluburi.

Thomas Tuchel a fost demis după înfrângerea de la Zagreb

Chelsea s-a despărțit de Thomas Tuchel, antrenor care a obținut performanțe deosebite alături de londonezi. Înfrângerea cu Dinamo Zagreb din Champions League l-a convins pe Todd Boehly să caute un nou antrenor. Nici în Premier League, Chelsea nu stă foarte bine. Londonezii sunt pe locul 6, având 10 puncte acumulate după șase etape.

Thomas Tuchel a strâns 99 de meciuri pe banca lui Chelsea, dintre care 62 au fost victorii. Germanul a fost desemnat drept cel mai bun antrenor din lume în sezonul 2020-2021. El a câștigat trei trofee cu echipa de pe Stamford Bridge: Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, toate în 2021.

Toți de la Chelsea vor să își exprime mulțumirea față de Thomas și staff-ul lui, pentru toate eforturile făcute la acest club. Thomas are un loc binemeritat în istoria lui Chelsea, după ce a câștigat aici Champions League, Supercupa Europei și Cupa Mondială a Cluburilor”, a anunțat clubul Chelsea.