Chiellini l-a convins pe Drăgușin să plece de la Juventus! Ce mesaj i-a transmis legendarul fundaș

Octavian Vasilescu 01.07.2022, 17:16
Chiellini l-a convins pe Drăgușin să plece de la Juventus! Ce mesaj i-a transmis legendarul fundaș

Radu Drăgușin (20 de ani) se va despărți de Juventus și va merge în Serie B, la Genoa. Fundașul român este inclus într-o altă afacere.

Juventus s-a înțeles cu Genoa pentru transferul fundașului stânga Andrea Cambiaso (22 de ani), iar Drăgușin a fost și el inclus aici. Gruparea din Torino va achita 3,5 milioane de euro pentru Cambiaso, plus Radu Drăgușin.

Drăgușin, convins de Chiellini să plece de la Juventus

Internaționalul român a refuzat în primă fază să accepte această mutare, deoarece nu își dorește să evolueze în Serie B. În sezonul precedent, el a evoluat la Sampdoria și Salernitana, în Serie A. Gazzetta dello Sport scrie că Giorgio Chiellini (37 de ani) a deblocat această mutare.

Chiellini s-a despărțit de Juventus în această vară, după 17 ani petrecuți la club. El a semnat cu Los Angeles FC, dar a rămas implicat în viața lui Juve. Jurnaliștii din Italia scriu că veteranul fundaș l-a convins pe Radu Drăgușin să accepte acest transfer definitiv la Genoa:

Ești puternic, nu-ți fie frică, vei ajunge în top indiferent de unde alegi să mergi”, i-ar fi transmis Chiellini lui Drăgușin.

Până acum, Drăgușin a adunat 21 de meciuri în Serie A. La Juventus, el a prins patru meciuri oficiale, în mandatul lui Andrea Pirlo.

Genoa a retrogradat în Serie B

Genoa tocmai a retrogradat în Serie B, după ce a încheiat sezonul pe locul 19 în Serie A.

Genoa a picat în Serie B, astfel că trebuie să se reorganizeze în această vară. Andrea Cambiaso este considerat un jucător de perspectivă, care în stagiunea precedentă a prins 26 de meciuri în Serie A.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Cambiaso se ridică la 5 milioane de euro. Drăgușin este cotat la 3,5 milioane de euro.

Fundașul român Radu Drăgușin a fost transferat de Juventus în 2018, de la Regal București. El a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și Primavera, înainte ca Andrea Pirlo să-i ofere șansa debutului la echipa mare de la Juventus.

Drăgușin a avut și oferte din alte campionate

Agentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a vorbit recent despre interesul unor echipe din Anglia și Germania pentru fundașul român:

Avem contacte avansate cu un club din Premier League pentru Radu. Nu e însă vorba despre Nottingham Forest. Dacă va exista însă interes și din această direcție, vom analiza fiecare variantă. În plus, sunt în derulare niște discuții și din Bundesliga. Zilele următoare vom vedea ce soluție alegem„, a transmis Manea, pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe