„Chiricheș e peste Rădoi, peste toți. N-am văzut așa ceva, toți erau fascinați de el”. Meme Stoica, prima reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa

Cosmin Olteanu 18.08.2023, 19:30

Meme Stoica a oferit prima reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa.

FCSB a fost eliminată, din turul 3 preliminar Conference League, de danezii de la Nordsjaelland, după ce, în retur, nordicii s-au impus cu 2-0 (0-0 în tur).

Vlad Chiricheș a avut o prestație foarte slabă, în retur, fiind eliminat, în minutul 62, pentru cumul de cartonașe.

Meme Stoica, prima reacție după eliminarea FCSB-ului din Europa

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Vlad Chiricheș, care a fost aspru criticat pentru evoluția din Danemarca. Acesta îl consideră, pe Chiricheș, unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului.

„E un concurs de împrejurări în cazul lui Chiricheș. În primul meci, la 0-0, a fost excepțional. Cel mai bun de pe teren. Acum, jucase foarte bine. Primul galben l-a luat după o mare greșeală. El nu s-a dus să protesteze, s-a dus să spună că ne-a oprit din avantaj să le dea ălora două cartonașe galbene. Centralul nu a văzut ceva penalizabil, dar i-a zis asistentul în cască, că a venit de departe.

Al doilea cartonaș galben nu trebuia să îl ia. Cu el în teren, Dawa cred că are cea mai bună formă de când joacă fotbal. Chiricheș e cel mai important om de vestiar pe care l-am văzut din cariera mea, peste Rădoi, peste toți.

Rădoi era apropiat ca vârstă de jucătorii importanți. Se impunea, vorbea în vestiar. Chiricheș e 2 în 1. E și mai mare, și căpitanul naționalei. Când băieții noștri se întorceau de la națională, erau fascinați de aura lui Chiricheș. Noi avem căpitanul naționalei în vestiar”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Chiricheș, distrus după eliminarea în fața lui Nordsjaelland

Vlad Chiricheș a recunoscut faptul că prestația sa a fost una catastrofală în returul cu Nordsjaelland și s-a declarat dezamăgit că FCSB nu a reușit să se califice în play-off-ul Conference League.

„Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am reuşit să înscriem azi și să câştigăm jocul! Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină.

A fost o prostie de-a mea… Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase.

Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul.

Am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Obiectivul principal este campionatul. Ne dorim foarte mult să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheș, după returul cu Nordsjaelland, potrivit as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe