Chiricheș, șanse mici să ajungă la FCSB. Trei oferte din Serie A pentru fotbalistul român

Bogdan Solomon 12.07.2023, 17:07
Chiricheș, șanse mici să ajungă la FCSB. Trei oferte din Serie A pentru fotbalistul român

Visul lui Gigi Becali de a-l readuce pe Vlad Chiricheș la FCSB are șanse din ce în ce mai mici să devină realitate. Presa italiană anunță că fundașul nu duce lipsă de oferte din Serie A.

Chiricheș, șanse tot mai mici să ajungă la FCSB. Are trei oferte din Serie A

Liber de contract după despărțirea de Cremonese, cu care a retrogradat la finalul precedentei stagiuni, Chiricheș ar fi dorit nu de una, ci de trei echipe care și-au asigurat prezența în primul eșalon: Cagliari, Hellas Verona și Lecce.

Prima a promovat impunându-se la limită, scor 1-0, în barajul cu Bari, Hellas Verona a trecut la rândul ei prin emoțiile unui baraj de menținere, câștigat în fața Speziei, scor 3-1, iar cea din urmă s-a clasat pe poziția a 16-a.

„În ultimele zile, Chiricheș a discutat despre o revenire la FCSB, fosta Steaua București. Astăzi au apărut trei variante din Serie A pentru fundașul român: Cagliari, Hellas Verona și Lecce. Chiricheș își va decide viitorul în următoarele zile”, a transmis tuttomercatoweb.com.

Doar 17 apariții a bifat Chiricheș în sezonul 2022-2023, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Se poate lăuda, însă, cu un total de 110 meciuri în Serie A, pentru Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Gigi Becali speră să-l convingă: „E distanță cam de 100.000 de euro”

Pe de altă parte, Gigi Becali nu și-a pierdut speranța că va reuși până la urmă să-l readucă pe veteranul de 33 de ani la FCSB, chiar dacă oferta inițială a fost respinsă. În momentul de față îi mai despart, potrivit spuselor sale, 100.000 de euro.

„Am vorbit cu el astăzi. E distanță cam de 100.000 de euro între mine și el, dar problema e că vrea contract pe doi ani. Și e situația că dacă îi dau 500.000 nu-i mai dau bonusurile. Mi-ar conveni să-i dau cât vrea el și să renunțe la bonusuri, am încredere că ne calificăm.

El vrea și bonusurile, și 500.000. Nu putem așa. I-am zis să vină să se antreneze și vedem. Cred că fotbalul în România e mai ușor, nu o să fie atât de solicitat. Ne asumăm riscul un an de zile, știm și lucrurile astea, le-am discutat și cu Meme. I-am zis că un an de zile risc și cu asta basta. Ei spun că Haruț a fost bun, plus că l-am luat și pe Lixandru, care e fundaș central. Așa a jucat la Lignitul Oltenia”, a declarat finanțatorul vicecampioanei la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe