Christian Eriksen, vizitat pe patul de spital de colegul și prietenul Kasper Schmeichel: „A fost al naibii de frumos să-l văd zâmbind!”

Giosanu Catinca / 14.06.2021, 16:52
Christian Eriksen, vizitat pe patul de spital de colegul și prietenul Kasper Schmeichel: „A fost al naibii de frumos să-l văd zâmbind!”

Portarul Danemarcei, Kasper Schmeichel, nu a putut sta prea mult departe de colegul și prietenul său. Internaționalul l-a vizitat pe patul de spital pe Christian Eriksen. Ce au discutat cei doi sportivi?

Christian Eriksen, vizitat pe patul de spital de colegul și prietenul Kasper Schmeichel

Euro 2020 trebuia să fie o sărbătoare a fotbalului și un triumf al revenirii fanilor pe stadioane, dar s-a transformat într-o competiție în care sportul a trecut în plan secund. Și asta, din cauza episodului tragic prin care a trecut Christian Eriksen.

Din fericire, mijlocașul lui Inter este, în acest moment, în afara oricărui pericol, însă incertitudinea privind starea lui a planat minute bune. Soția sa, Sabrina Kvist Jensen, a fost extrem de afectată de momentul dramatic al cărui protagonist a fost mijlocașul danez. Aceasta se afla în înaltul tribunei în momentul în care a observat ce se întâmpla pe gazon cu Eriksen. Văzând cele întâmplate, femeia a coborât repede la marginea terenului, unde nu a putut să își stăpânească lacrimile. În cele din urmă, ea a fost liniștită de căpitanul Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel. Cei doi oameni au avut prezență de spirit și reacții rapide și prompte.

Scheilmel îl susține necondiționat pe colegul și prietenul Christian Eriksen
Scheilmel îl susține necondiționat pe colegul și prietenul Christian Eriksen

„A fost al naibii de frumos să-l văd zâmbind!”

În momentul de față, Christian Eriksen se află internat la „Rigshospitalet” din Copenhaga. Iar de acolo vin vești cât se poate de bune. Potrivit lui Kasper Schmeichel, mijlocașul danez nu doar că și-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Finlanda, dar a găsit puterea să zâmbească.

Schmeichel a mărturisit, în cadrul unei conferințe de preaă, că a fost „minunat” să vadă progresele pe care le-a făcut fosta vedetă a lui Tottenham, la mai puțin de 48 de ore după ce s-a temut că a murit pe terenul din Copenhaga.

A fost al naibii de frumos să-l văd zâmbind și râzând și să fie el însuși. A fost o experiență minunată și m-a ajutat să văd că este bine după ce a stat acolo. Am vorbit despre nimic și totul. Atâta timp cât se simte bine, acesta este cel mai important lucru. El a experimentat ceva ce noi nu am experimentat.”, a devăluit fotbalistul danez ce joacă ca portar la Leicester City din Premier League din Anglia, conform Daily Mail.

Îngrijorător este faptul că Eriksen va fi nevoit să își agațe ghetele în cui după acest accident. Profesorul Sanjay Sharma, care l-a avut sub observaţie pe Christian Eriksen pe vremea când acesta juca la Tottenham, a declarat că mijlocaşul danez nu îşi va putea continua cariera.