Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav!

Gabriel Peneș / 06.03.2021, 14:18
Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav!

Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav! Evenimentul s-a produs astăzi, înaintea unui meci amical. Toți fotbaliștii aparțin formației FC Pucioasa, din Liga a 3-a. Ei au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav!

O formație de Liga a 3-a, aproape de o mare tragedie! Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav! Cei cinci fotbaliști aparțin clubului dâmbovițean FC Pucioasa. Petre, Diță, Pădureanu, Iamandache și Georgescu au fost la un pas de moarte. Ei se aflau într-un autoturism condus de ultimul. Pe raza localității Doicești, pe DN 71, mașina lor s-a izbit violent de un alt autovehicul. Fc Pucioasa ocupă locul 7, în seria a 6-a din Liga a 3-a, la 6 puncte în fața „satelitului” Universității Craiova. Campionatul Ligii a 3-a este încă „înghețat” din cauza pandemiei.

Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița, citată de dbonline.ro.

Cinci jucători accident rutier
Cinci jucători ai unei echipe de fotbal din România, implicați într-un accident rutier grav!/Sursa foto: dbonline.ro

FC Pucioasa este le locul 7 în seria 6 din Liga a 3-a

FC Pucioasa avea stabilit un meci amical, astăzi, contra celor de la Steagul Roșu Brașov. Cei cinci jucători ai echipei din a treia ligă se deplasau către stadionul Pucioasa pentru respectiva partidă.  Toți jucătorii divizionarei C dâmbovițene aflați în mașină au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații medicale.

La fața locului s-au deplasat pompieri militari pentru asigurarea de zonă, polițiști și echipaje de la SAJ Dâmbovița. De asemenea, traficul în acea zonă a fost blocat pentru o anumită perioadă de timp. Tot la locul accidentului a ajuns și Nicu Croitoru, antrenorul principal al celor de la FC Pucioasa. Ulterior, el s-a deplasat la stadionul din localitate, pentru meciul amical programat.

Ulterior, la unitatea medicală s-a deplasat  și Vasile Bârdeș, antrenorul secund al echipei, pentru a fi alături de fotbaliștii răniți. La sfârșitul lunii februarie, un alt eveniment auto a luat viața unui tânăr jucător. Lucian Mara, 20 de ani, de la divizionara județeană AS Speranța Șopârlița, a murit într-un accident de circulație petrecut pe timp de noapte, conform as.ro. Fotbalistul oltean fost găsit sub autoturismul său, care s-a răsturnat lângă calea ferată din localitatea Șopârlița, din Olt.