Cine a fost idolul copilăriei lui Victor Becali. E unul dintre cei mai mari sportivi români, dar nu e fotbalist: „Îl iubesc”

Catinca Giosanu 28.09.2023, 16:12
Cine a fost idolul copilăriei lui Victor Becali. E unul dintre cei mai mari sportivi români, dar nu e fotbalist: „Îl iubesc”

Victor Becali nu încetează să-și surprindă fanii. Influentul om de afaceri a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare, iar oamenii au fost șocați când au aflat cine a fost idolul copilăriei lui. E unul dintre cei mai mari sportivi români, însă nu are de-a face cu fotbalul, dacă la asta vă gândeați.

Cine a fost idolul copilăriei lui Victor Becali

Impresarul de fotbal Victor Becali a trecut de-a lungul anilor prin fel de fel de încercări. Vărul patronului de la FCSB a fost implicat în diferite scandaluri și incidente, dar și-a asumat de fiecare dată greșelile pe care le-a făcut.

Agentul FIFA a spus într-un moment de sinceritate cine a fost idolul copilăriei lui. El a explicat că este vorba despre un sportiv celebrul, însă nu are legătură cu fotbalul.

Eu îl iubesc pe Ilie Năstase așa cum este el. Pentru că a fost idolul copilăriei. Aveam poze cu el îmbrăcat în ofițer, toată lumea era înnebunită. Ilie Năstase era… Dacă te duci la Paris, se blochează circulația. Și noi îl mai luăm la mișto.”, a spus Victor Becali, la podcastul ”Fiță cu Adiță”.

”Dacă te duci la Paris, se blochează circulația”

Omul de afaceri a răspuns sincer la toate întrebările. El nu a ocolit niciun subiect. Ba chiar a vorbit și despre perioada dificilă petrecută după gratii. Agentul FIFA a stat o bună perioadă în spatele gratiilor, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor. Alături de el au fost condamnați și alți oameni importanți din fotbal, printre care și fostul acționar majoritar de la Dinamo, Cristi Borcea.

Victor Becali a povestit cât de greu i-a fost lui Borcea până s-a obișnuit cu condițiile din penitenciar.

Adiță Voicu: ”Cristi Borcea vă lăuda și vorbea foarte frumos despre dumneavoastră. Spunea că erați partea puternică, îi dădeați și lui… că el era mai… intrase un pic, nu știu dacă în depresie. Se pierduse un pic cu firea. Spunea că mereu dumneavoastră îl îmbărbătați”.

Victor Becali: ”Cu mine a stat cel mai mult. Acolo, dacă nu îți faci un prieten apropiat… Borcea e ca fratele meu. Dacă nu ne făceam noi, cine să te îmbărbăteze, cine să te încurajeze? Acolo e junglă. Cine rezistă, bine, cine nu, la revedere.”

Urmăriți Playsport.ro și pe