Se încinge scandalul dintre Anamaria Prodan și frații Giovanni și Victor Becali: „Toate au fost luate în calcul”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.05.2022, 08:25
Se încinge scandalul dintre Anamaria Prodan și frații Giovanni și Victor Becali: „Toate au fost luate în calcul”

Victor Becali nu este foarte îngrijorat de faptul că Anamaria Prodan a câștigat în primă instanță procesul cu Dennis Man, iar fotbalistul Parmei ar urma să fie silit să îi plătească acesteia daune în valoare de 350.000 de euro. Fostul agent FIFA se bazează pe faptul că decizia nu este definitivă și poate fi atacată și susține că există șanse ca următoarea instanță să îi dea dreptate jucătorului pe care firma sa îl reprezintă în prezent.

Frații Giovanni și Victor Becali sunt încrezători că încă nu este pierdut procesul lui Dennis Man cu Anamaria Prodan

Victor Becali figurează, alături de fratele său Giovanni, drept consilier la firma care îl impresariază pe Dennis Man. Aceasta i l-a „furat” Anamariei Prodan pe fostul jucător de la FCSB, exact înainte ca acesta să se transfere la Parma, în ianuarie 2021, în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

Astfel, deși Anamaria Prodan era agentul din acte al lui Man, comisionul pentru această mutare a fost încasat de firma fraților Becali. Din acel moment a început un scandal monstru între cele două părți, în care s-a implicat și Gigi Becali. El a fost acuzat de Anamaria de trădare, pentru că a fost de acord cu această tranzacție.

Au urmat mai multe schimburi de replici dure, iar în cele din urmă totul s-a soluționat, momentan, din punct de vedere legal. Tribunalul Ilfov i-a dat dreptate Anamariei Prodan în acest caz și a decis că Dennis Man trebuie să îi achite acesteia daune în valoare de 350.000 de euro.

Pe ce se bazează noii reprezentanți ai lui Dennis Man

Totuși, decizia nu este una definitivă. Iar pe acest lucru se bazează și frații Giovanni și Victor Becali, noii reprezentanți ai jucătorului. Victor Becali a explicat că decizia poate fi oricând întoarsă de o instanță superioră și a dat în acest sens chiar câteva exemple concrete din viața sa și a fratelui său.

La același tribunal din Buftea, aveam un proces cu ANAF. Mi-a venit o impunere de plată de 50.000 de euro. M-au anunțat în februarie. Avocatul a zis că vom contesta și vom pierde. Ne-am dus la instanță la Buftea și am pierdut. Am mers la Curte și, cum era normal, am câștigat.

Și noi am fost achitați în prima instanță. Ne-am bucurat și, după aia, nu ne-am mai bucurat câțiva ani (n.r. condamnarea în ‘Dosarul Transferurilor’). Toate au fost luate în calcul, nu e o problemă. Trăim în România, te gândești la toate”, a spus Victor Becali potrivit Digi Sport.