Cine a urmărit din tribune meciul Simonei Halep cu Gabriel Ruse. Spectatori de lux la meciul româncelor

Bădulescu Silvian / 28.10.2021, 09:11
Cine a urmărit din tribune meciul Simonei Halep cu Gabriel Ruse. Spectatori de lux la meciul româncelor

Simona Halep a debutat la Transylvania Open. Românca de pe locul 19 mondial a învins-o pe Gabriela Ruse. Pentru aceasta, urmează partida cu Varvara Gracheva.

Victorie fără prea multe bătăi de cap

Sub privirile Emmei Răducanu, fostul număr 1 s-a impus destul de ușor. Aceasta a învins-o pe românca Gabriela Ruse, numărul 85 în clasamentul WTA, după două seturi (6-1, 6-2) și doar o oră și 14 minute de joc. De asemenea, în tribune și-au făcut apariția Emma Răducanu și Andreea Prisacariu, locul 342.

Emma Răducanu, campioana la US Open 2021 și Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc au urmărit-o pe Halep, în timp ce s-au întrecut în apariții spectaculoase, miercuri, la partida dintre Halep și Ruse. Britanica s-a impus în primul meci de la Cluj, 4-6, 7-5, 6-1 cu Polona Hercog, din Slovenia, iar mai apoi a devenit spectator de lux. De asemenea, trebuie menționat că jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică s-a antrenat cu Gabriela Ruse la Cluj. În același timp, aceasta apreciază foarte tare jocul Simonei Halep.

Spectacol și în tribune

Dacă Halep și Răducanu, două dintre favoritele turneului ce se desfășoară la Cluj-Napoca, au trecut în optimile de finală, Andreea Prisacariu a fost eliminată în șaisprezecimi. Românca a pierdut cu ucraineanca Lsia Tsurenko (locul 127 WTA), în două seturi (7-5, 6-2). Acest lucru n-a împiedicat-o să-și facă apariția în tribunele arenei, deși turneul este jucat fără spectatori.

Tânăra jucătoare și fostă componentă a loturilor de junioare s-a afișat cu un look excentric în tribune. Lângă ea a stat o altă tenismenă din România, Alexandra Cadanțu. Cele două participă la proba de dublu de la Transylvania Open, unde sunt calificat în sferturile de finală, în timp ce la simplu au fost ambele eliminate. Emma Răducanu a urmărit partida alături de tatăl ei român, Ian Răducanu. El își însoțește fata la turneul din seria WTA 250. Competiția este dotată cu premii totale în valoare de 235.238 de dolari.

Simona Halep urmează să joace contra Varvarei Gracheva, jucătoare din Rusia, aflată pe locul 81. Partida va avea loc astăzi, de la ora 18.00. Emma Răducanu o va înfrunta pe Ana Bogdan, româncă ce se află pe locul 106 în clasamentul WTA. Halep și Răducanu se pot întâlni în semifinalele competiției, datorită faptului că se află pe aceeași parte a tabloului. La turneu a mai participat și Irina Begu, locul 57, dar a fost eliminată din șaisprezecimile competiției de Bara Irina (locul 138). Andrea Petkovic, campioana ultimei ediții, a fost eliminată din prima fază de viitoarea adversară a Simonei Halep, scor 4-6, 6-2, 4-6, în urmă cu două zile.