Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimile Transylvania Open: „Nu am de gând să mă las, vreau să mai joc”

Robert Zanfir / 27.10.2021, 17:16
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimile Transylvania Open: „Nu am de gând să mă las, vreau să mai joc”

Simona Halep a câștigat în două seturi, 6-1, 6-2, cu Gabriela Ruse, și s-a calificat în turul secund de la Transylvania Open. Halep va juca în optimi împotriva rusoaicei Varvara Gracheva (21 de ani, 81 WTA).

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) nu a avut milă de Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), aflată la cel mai bun sezon al carierei. Fosta campioană de la Roland Garros și de la Wimbledon a rezolvat rapid prima întâlnire din istorie cu Ruse. Dacă va ajunge în semifinale, Halep ar putea da peste Emma Răducanu.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimile Transylvania Open: „Nu am de gând să mă las, vreau să mai joc”

Imediat după meci, Halep a declarat să ce simte foarte bine pe teren și că mereu a reușit să își ridice nivelul la Cluj. Simona Halep a lansat și un mesaj pentru fanii ei, care se întreabă dacă va mai juca la nivel înalt, după ultimul sezon punctat de accidentări și ratări.

M-am simțit foarte bine, este o bucurie când vin la Cluj. De fiecare dată am jucat cel mai bun tenis al meu. Vreau să le mulțumesc întâi organizatorilor pentru această bucurie. Mă simt de fiecare dată ca acasă aici.

Nu este niciodată ușor să joci cu o adversară din aceeași țară. A avut un an foarte bun. A fost o bucurie să fiu pe teren și sper să fiu la fel de bine și mâine.

Când ai încredere, intră cam toate loviturile. Mă simt bine, sunt bucuroasă pe teren. E plăcut să fiu în Cluj.

Suntem toți triști că oamenii nu pot veni să ne susțină. Le transmit toate cele bune și să avem multă grijă de noi. Eu cred că vom reveni la normal și să ne bucurăm de tenis. Nu am de gând să mă las, mai vreau să mai joc
Simona Halep, după victoria 6-1, 6-2 cu Gabriela Ruse

În turul 2 de la Transylvania Open, Simona Halep va da peste Varvara Gracheva (21 de ani, 81 WTA), care a trecut de Andrea Petkovic, 6-4, 2-6, 6-4.

Emma Răducanu a făcut furori la prima conferință de presă de la Transylvania Open

Emma Răducanu a explicat ce a impresionat-o la Cluj-Napoca, dar și ce părere are despre mâncarea românească, dar și despre țuica românească.

„Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură decât în București, unde am mai fost. Îmi place enorm și acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Însă am remarcat diferența dintre Transilvania și București.

Îmi plac sarmalele și ciorba, îmi plac oamenii de aici, umorul lor. Am auzit că țuica este tradițională aici, dar, oricum, nu aș fi încercat să gust țuică înaintea turneului.

Așteptările mele… Să mă simt bine, este finalul sezonului și privesc cu încredere spre ce va urma”, a spus Emma Răducanu.

Programul zilei la Transylvania Open

Ora 15:30: Barthel / Friedsam – Bara / Gorgodze (terenul 2)
Ora 18:00: Lesia Tsurenko – Anastasia Gasanova (terenul central)
Ora 19:30: Jaqueline Cristian – Ajla Tomljanovic (terenul central)