Cine e confidentul ”perlei” lui Gigi. ”Cu el stă în cameră. Sunt prieteni foarte buni”

Olteanu Ștefan 18.02.2021, 23:15
Cine e confidentul ”perlei” lui Gigi. ”Cu el stă în cameră. Sunt prieteni foarte buni”

Octavian Popescu, noua „perlă” a lui Gigi Becali, are un bun prieten la FCSB. Stau în aceeași cameră și au o relație foarte apropiată.

Cine e confidentul ”perlei” lui Gigi. ”Cu el stă în cameră. Sunt prieteni foarte buni”

Octavian Popescu, „perla” de doar 18 ani a lui Gigi Becali, are un foarte bun prieten la FCSB. Mihai Badea, fost președinte la Regal Sport și omul care l-a descoperit pe tânărul jucător al roș-albastrilo, a făcut noi dezvăluiri.
Octavian Popescu și-a început cariera la Regal Sport, iar ulterior a făcut pasul la Rapid și Universitatea Craiova II, de unde l-a luat FCSB.
Mihai Badea spune că Octavian Popescu este bun prieten cu Ovidiu Perianu (18 ani), un alt jucător cu potențial de la FCSB. Încă din momentul în care a fost promovat la echipa mare, Octavian Popescu a hotărât că vrea să stea în cameră cu Perianu:

Tavi si Perianu sunt foarte buni prieteni. Ei si la Steaua stau in aceeasi camera. Cu Tavi este o poveste foarte frumoasa, tatal meu l-a vazut prima data. A mers la un meci si dupa mi-a zis ca e un ‘decar’ bun la Nucet, l-a vazut la o competitie organizata la Buftea. Eu i-am zis, du-te, ba, cu Nucetul tau.
In aceeasi perioada m-am dus si eu sa vad un meci si cei de la Nucet erau in spatele meu. Mi-am adus aminte de ce mi-a zis tata si m-am intors: care e decarul, ala, ma? El ridica mana: ‘Eu’. Asa l-am vazut prima data”, a spus Mihai Badea, pentru Antena Sport.

Octavian Popescu este prieten bun cu Ovidiu Perianu
Octavian Popescu este prieten bun cu Ovidiu Perianu

Gigi Becali anunță că va bate recordul lui Man cu Octavian Popescu

Dennis Man a fost vândut recent la Parma, în schimbul a 13 milioane de euro. Odată cu acest transfer, Man a devenit cel mai scump jucător care a plecat vreodată din Liga I.
Cu toate acestea, Gigi Becali este convins că va bate acest record. Patronul FCSB este convins că va luat cel puțin 20 de milioane de euro în schimbul lui Popescu.

Pe Popescu nu îl dau fără 20 de milioane de euro și minim 20% din viitorul transfer! Ăsta se vinde cu 100 de milioane! Pe Popescu dacă primesc acum ofertă de 20 milioane nu-l dau! M-a întrebat și Mihai Stoica: dacă primești ofertă? Am zis că îl dau de la 25 în sus, dar cu 20 la sută procent! Asta pentru că va ajunge la 500 de milioane. E mai tare decât Mbappe la vârsta lui. Îl are și pe Neymar și pe Mbappe la un loc”, spunea Gigi Becali recent, pentru Digi Sport.

Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali speră sa ia 20 de milioane de euro
Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali speră sa ia 20 de milioane de euro

Octavian Popescu a ajuns om de bază la FCSB în acest sezon. În 18 meciuri jucate în Liga I, el a reușit să înscrie un gol și să ofere șase pase decisive.
Prestațiile bune din tricoul roș-albaștrilor la o vârstă atât de fragedă l-au adus deja în vizorul unor echipe importante. Formații ca Wolves, Everton sau Betis Sevilla îl monitorizează deja atent pe fotbalistul FCSB-ului.
Cota de piață a lui Octavian Popescu este de 350.000 de euro, conform Transfermarkt.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe