Cine e omul care are grijă de Simona Halep. Au apărut primele poze cu cei doi

Moldoveanu Camelia 17.05.2021, 18:26
Cine e omul care are grijă de Simona Halep. Au apărut primele poze cu cei doi

Simona Halep se reface după accidentarea suferită la Roma. Numărul 3 WTA  a dezvălui cine are grijă de ea în această perioadă și cui datorează o parte din succesul ultimilor ani. În ciuda perioadei dificile pe care o traversează, jucătoarea de tenis este cu zâmbetul pe buze lângă persoanele importante din viața ei.

Cine e omul care are grijă de Simona Halep

Simona Halep medic accidentare Roma
Ei sunt oamenii care o ajută pe Simona Halep după accidentarea de la Roma

Nu, nu este vorba despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, de această dată. Cu toate că suntem convinși că și el îi este alături, așa cum a demonstrat în ultimii ani și de fiecare dată când a însoțit-o la meciuri. Probabil că acum îi este și mai ușor să aibă grijă de ea pentru că s-au mutat împreună în vila din Primăverii.

Nu iubitului a ținut să-i mulțumească Simona Halep în aceste momente dificile, ci omului care îi este alături din 2008. Jucătoarea de tenis a postat un mesaj pe Facebook în care îi mulțumește lui Ștefan Irimia. El este medicul care are grijă de ea pentru a face performanță.

Vreau să vă mulțumesc enorm echipei de la Alta Klinik pentru că ieri am avut o grijă atât de mare de mine și bineînțeles medicului meu de multă vreme, Stefan Irimia, care se îngrijește de sănătatea mea din 2008! Pași pozitivi pe drumul spre recuperare”, a scris Simona Halep pe contul de Facebook.

Antrenorul Simonei Halep este îngrijorat de starea de sănătate a campioanei

Problemele medicale s-au ținut scai de numărul 3 WTA, în acest an. Antrenorul Simonei Halep este îngrijorat de starea de sănătate a campioanei. Simo a suferit, aproape „din senin”, o ruptură musculară la gamba stângă. Totul s-a întâmplat în timpul partidei cu Angelique Kerber de la Roma. Durerile îndurate de Halep au fost vizibile, iar situația nu este deloc grozavă. Halep abia își revenise după alte probleme medicale pe care le-a avut în acest an. Au fost durerile de spate de la Australian Open, apoi cele de umăr ce au forțat-o să abandoneze și la Miami Open.

Acum, însă, situația e una dintre cele mai complicate din cariera jucătoarei. Uzura adunată în organism în atâția ani de competiții la cel mai înalt nivel își spune cuvântul.

Nu pot să joc, nu pot să mă mișc. Va fi o perioadă destul de dificilă. Moral sunt bine și accept ceea se întâmplă. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă. Sunt mici șansele să particip la Paris, bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare. Mai am câțiva ani în față, bine că s-a întâmplat asta acum și nu s-a întâmplat pe la 25 de ani. Sper să se mai întâmple peste vreo zece ani, dacă voi mai juca, declara Simona Halep la revenirea în țară de la Roma.

Urmăriți Playsport.ro și pe