Cine este femeia care-l acuză pe un jucător din prima ligă că nu-și recunoaște copilul: „M-am despărțit de el când s-a însurat”

Moldoveanu Camelia / 29.11.2021, 16:47

Un jucător din prima ligă engleză este acuzat de către o femeie celebră că nu-și recunoaște copilul. Se pare că cei doi au fost amanți, iar, în luna a 6-a de sarcină, fotbalistul a rupt orice legătură și a făcut tot posibilul pentru ca totul să rămână secret. Femeia este dispusă să apeleze la testul ADN.

„Îmi scria în timpul nunții”

Încurcate sunt căile dragostei și devin și mai încurcate atunci când cineva decide să ducă o viață dublă. Se pare că asta ar fi făcut un jucător din prima ligă engleză, păstrând legătura cu Jacqueline Pinheiro chiar și în luna de miere. El s-a căsătorit în 2019, iar relația cu frumoasa Jacqueline s-a consumat în 2018.

Modelul brazilian a mărturisit pentru The Sun că s-a despărțit de fotbalist  în ziua în care el s-a căsătorit. Însă, el a continuat să-i scrie. Mai mult, se pare că fratele acestuia cunoștea întrec amantlâcul.

Îmi scria tot timpul, chiar și în timpul nunții. M-am despărțit de el în ziua în care s-a însurat pentru că era prea mult pentru mine. Fratele lui chiar mi-a scris să-mi spună că el era foarte agitat în timpul nunții, gândindu-se la mine. Apoi, în avion, în timp ce mergea în luna de miere, a continuat să-mi trimită mesaje.”, a declarat Jacqueline Pinheiro, pentru The Sun.

Un jucător din prima ligă engleză nu-și recunoaște copilul

Cu toate că erau despărțiți atunci când a aflat că este însărcinată, fotbalistul și-a dorit ca sarcina să fie păstrată. Ulterior, Jacqueline Pinheiro a fost contactată de un angajat al sportivului pentru fi înștiințată de faptul că al ei copil nu o să aibă tată.

Când eram gravidă în 6 luni, o persoană care lucrează pentru el m-a contactat și mi-a făcut o propunere: îmi va plăti o sumă fixă, dar nu va recunoaște niciodată că el este tatăl. Suma era o glumă, dar mi-a spus că doar cu atât a mai rămas după investițiile făcute.”

Modelul brazilian stabilit în italia a recurs la avocați pentru a rezolva problema. Fotbalistul din prima ligă engleză a primit o înștiințare pe adresa clubului la care activează și i s-a solicitat testul ADN. Jacqueline Pinheiro a păstrat identitatea tatălui fiicei sale secretă.

Reacția fotbalistului a fost una controversată

Am decis să-mi angajez un avocat și împreună am încercat să-l contactăm pentru testul de paternitate, dar și-a tot găsit scuze și nici până acum nu l-a făcut. Așa că am mers la judecător, iar avocații au trimis o scrisoare la clubul de care aparține, în care am scris totul.

Jucătorul nu neagă că am avut o relație și nici că am rămas însărcinată, iar, într-un final, a acceptat să facă testul ADN. Dar vrea să facă asta cu anumite condiții, să facă testul în Anglia. Dar avocații mei spun că testul trebuie făcut în străinătate, unde s-a născut copilul. Pentru a face testul, amândoi trebuie să mergem la aceeași clinică, pentru a ni se recolta probe.

Inițial, nu numai că nu a vrut să facă testul, dar a și ignorat toată căile de comunicare legale. Dar, acum a acceptat, dar numai cu regulile sale. A spus că nu poate să călătorească din cauza pandemiei de COVID-19 și a regulilor impuse de club.”, a încheiat Jacqueline Pinheiro.