Cine este presupusul bărbat din viața impresarei Anamaria Prodan. Totul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp

Ștefănescu Dragoș / 05.01.2022, 14:43

Anamaria Prodan pare să fi trecut peste șocul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Impresara a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie dar și de un bărbat misterios. Pentru a înlătura speculațiile, Anamaria Prodan a vorbit despre bărbatul alături de care a fost văzută de Revelion.

Cine este bărbatul alături de care Anamaria Prodan a sărbătorit Revelionul

La final de an 2021, Anamaria Prodan s-a aflat în Dubai și a petrecut momente frumoase alături de un bărbat mai tânăr. Aceasta a lăsat în urmă problemele divorțului și pare că s-a distrat mai bine ca oricând. În noaptea de Revelion, Anamaria Prodan a petrecut alături de omul de afaceri bistrițean Tudor Oros. Fotografiile cu cei doi au făcut furori pe rețelele sociale.

Deși gurile rele s-au grăbit să spună că între Anamaria Prodan și Tudor Oros s-a înfiripat o idilă, ei bine, se pare că acest lucru nu este adevărat. Sătulă de zvonuri și speculații, Anamaria Prodan a intervenit, spunând adevărul despre legătura dintre ea și omul de afaceri Tudor Oros.

Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție ,de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă.

Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc”, a declarat celebra impresară Anamaria Prodan în exclusivitate, pentru click.ro.

Tudor Oros este un prosper om de afaceri

Tudor Oros are 32 de ani, provine din Bistrița și este stabilit în Emiratele Arabe Unite de mai bine de șapte ani de zile. El este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abu Dhabi.

De asemenea, afaceristul se ocupă și de platforma Online Education, ce implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn. Tudor Oros este căsătorit cu Ksenia Gulevich, o artistă din Ucraina.

Anamaria Prodan și afaceristul bistrițean vor pune bazele unei noi afaceri internaționale, după cum a dezvăluit impresara. Aceasta nu a uitat însă să trimită săgeți către Laurențiu Reghecampf. Impresara îl acuză pe fostul soț că a ascuns bani din averea comună.

Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații . Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.