Cine este românul care este în top 3 atacanți din Serie B

Cristian Stan 28.09.2023, 11:19

Dennis Man (25 ani) traversează un start de sezon foarte bun în tricoul celor de la Parma.

Cu ajutorul evoluțiilor sale, formația italiană ocupă, în aceste momente, primul loc în Serie B.

Dennis Man, prestații solide în Italia

Dennis Man nu a jucat prea mult pentru Parma în această campanie, asta și din cauza unei accidentări musculare la piciorul stâng, însă în minutele în care a fost pe gazon și-a făcut treaba din plin, punctează presa italiană.

Românul a fost folosit puțin de antrenorul Pecchia, dar, atunci când a jucat, a fost mereu printre cei mai buni de la Parma”, au notat cei de la Tuttomercatoweb.

Tot aceștia îl clasează pe internaționalul român pe locul 3 într-un top al atacanților din Serie B, cu o medie totală de 6.5, fiind întrecut doar de Silvio Merkaj (Sudtirol – 6.62), respectiv Massimo Coda (Cremonese – 6.75).

Omul de atac pregătit de Fabio Pecchia a bifat un gol și o pasă decisivă în cele 4 apariții din actuala stagiune de ligă secundă. Totodată, se poate lăuda și cu reușita din Cupa Italiei, contra celor de la Bari, una în care ”cruciații” s-au impus cu scorul de 3-0.

Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, pentru suma de 13 milioane de euro.

A fost dorit de Mourinho la AS Roma

Giovanni Becali, agentul lui Dennis Man, a dezvăluit, recent, în cadrul unui podcast, că Jose Mourinho a intenționat să-l aducă pe fotbalist la Roma.

Mourinho cunoaşte totul despre fotbalul românesc. Putea să aibă un jucător român la Roma, dar, din păcate, Roma avea un fair-play financiar de peste 100.000.000 de euro şi nu a putut să cumpere. Cred că şi acum, cu Lukaku, au făcut în aşa fel să plătească anul viitor.

Jose Mourinho se gândea la Dennis Man, dar nu ajunsese la Roma. După aceea a venit, când deja Parma era în Serie B. Dacă Parma ar fi rămas în prima ligă şi cu ajutorul lui Dennis Man, probabil ar fi prins drumul Romei”, a spus Giovanni Becali, la OrangeSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe