Cine este sportiva care s-ar fi iubit cu Vladimir Putin. Se spune că ar fi dispărut după ce a născut copiii liderului de la Kremlin

Giosanu Catinca / 25.02.2022, 17:43

O sportivă olimpică a intrat în atenția publicului larg după ce s-a aflat că s-a iubit cu Vladimir Putin. Se pare că femeia are copii cu președintele rus, cel puțin așa arată presa străină. Problema este că fosta gimnastă a dispărut din spațiul public după ce i-a adus pe lume pe copii.

Cu ea s-ar fi iubit Putin

Fosta gimnastă Alina Kabaeva a născut o mulțime de controverse de-a lungul timpului. Despre ea s-a vehiculat că ar avea doi sau trei copii cu peședintele Rusiei, conform ea.md.

Fosta sportivă a fost catalogată mai întâi iubită, apoi amantă, iar în cele din urmă s-a spus că i-a devenit soție controversatului politician. Aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate sau infirmate de niciunul dintre cei cei doi. Femeia a preferat să stea departe de camerele de luat vederi și duce o viață retrasă, bucurându-se de copiii săi. Aparițiile ei publice s-au rărit semnificativ în ultimii ani.

Presupusa iubită lui Putin ”a dispărut după ce a născut”

Jurnaliștii străini scriau în 2018 că Alina Kabaeva este gravidă în două luni cu Putin. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora sportiva a născut gemeni, la o clinică din Moscova.

Publicația The Sun, notează că oamenii din Rusia vorbesc despre faptul că presupusa iubită a lui Vladimir Putin a dispărut.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva este o cunoscută gimnastă care a reprezentat cu mândrie Rusia în competițiile internaționale. Ea are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene.

Fosta gimnastă s-a bucurat ani la rând de atenția publicului ca gimnastă, model, politician și mogul de mass-media.

Alina are 37 de ani și a făcut sport de mică. A pășit pentru prima dată într-o sală de gimnastică la vârsta de trei ani. Forța, flexibilitatea și îndemânarea ei cu mingea și panglicile de gimnastică ritmică i-au adus foarte multe laude. Despre iubita lui Putin s-a spus la un moment dat că ar fi „cea mai suplă femeie din Rusia”.

The Moskovsky Korrespondent au notat că ea s-a logodit cu Vladimir Putin. Ulterior, zvonul a fost infirmat, ziarul a fost închis.