Cine îl ajută pe Gigi Becali să facă echipa înainte de fiecare meci. Patronul FCSB a recunoscut

Olteanu Ștefan 10.05.2022, 15:33
Cine îl ajută pe Gigi Becali să facă echipa înainte de fiecare meci. Patronul FCSB a recunoscut

Mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali a recunoscut din nou că face echipa la FCSB înainte de fiecare meci și, mai mult, a dezvăluit și cine îl ajută la acest capitol. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că nu se bazează prea mult pe tactică atunci când alcătuiește „unsprezecele” de start, ci se lasă îndrumat de Dumnezeu.

„Mi-a dat înțelepciunea să aleg jucătorii. Nu ai nevoie de inteligență tactică”. Cine îl ajută pe Gigi Becali să facă echipa înainte de fiecare meci

Dumnezeu îl ajută pe Gigi Becali să facă echipa înainte de fiecare meci pe care îl joacă FCSB, sau cel puțin asta susține finanțatorul echipei roș-albastre.

Cunoscut pentru implicările directe pe care le are la nivelul lotului pregătit de Toni Petrea, Becali nu ezită în niciun moment să recunoască acest lucru.

În runda precedentă, FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0 în Bănie, mulțumită unui gol superb marcat de Ivan Mamut. Croatul a intrat pe teren în minutul 84, în locul lui Ianis Stoica, iar două minute mai târziu a înscris reușita de trei puncte cu călcâiul.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a glumit pe seama schimbărilor efectuate de FCSB la Craiova și a descris introducerea lui Mamut pe teren ca fiind „demențială, extraordinară”. De asemenea, Dragomir a spus că FRF ar trebui să îi acorde lui Gigi Becali licența PRO de antrenor, dacă se dovedește că finanțatorul FCSB a comandat schimbările în runda precedentă.

Pe seama acestor declarații, Gigi Becali a răspuns în direct, la TV:

E, nu e asta. A făcut Dumnezeu de mi-a dat înţelepciunea să aleg jucătorii. Iar când alegi jucătorii nu ai nevoie de prea mare inteligenţă tactică, pentru că joacă jucătorii.

N-ai văzut, oriunde îl bagi pe Tănase, joacă orice. Poate juca şi fundaş central, că iese cu mingea din apărare.

Şi dacă am avut înţelepciunea şi am ales jucătorii, bineînţeles că pot juca pe orice post. Nu că fac eu, licenţă şi… Bine, glumea Mitică (n.r. – Dumitru Dragomir).

Eu am nişte principii de viaţă pe care nu poate să mi le scoată nimeni… Eu ştiu că stăpânul trebuie să-şi ghidoneze el avuţia lui”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

L-a băgat sau nu Gigi Becali pe Ivan Mamut în teren?

Pe de altă parte, în cadrul aceluiași post TV, Gigi Becali a încercat să lase de înțeles că nu el a comandat introducerea lui Ivan Mamut. Mai mult, finanțatorul FCSB a fost chiar nemulțumit când a văzut modificarea aleasă de Toni Petrea:

Petrea a făcut o mutare nejustificată. Nu avea nicio logică. Stai, mă, îl bagi pe Mamut?! L-aș fi băgat, dar nu are logică. Cum a zis Ciprian (n.r. – Marica, aflat în studio), mai bine bagi fundașii centrali.

Mai bine îl bag pe Mamutu, că Ianis nu făcea faza defensivă, era cam amețit. Așa, ce a spus Toni Petrea: stai să îi scot pe ăștia doi (n.r. – Ianis Stoica și Octavian Popescu) și bag doi atacanți (n.r. – Ivan Mamut și Andrei Dumiter)”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Toni Petrea a recunoscut tot. Care e traseul discuțiilor cu Gigi Becali. „Se exagerează”.

Urmăriți Playsport.ro și pe