Toni Petrea a recunoscut tot. Care e traseul discuțiilor cu Gigi Becali. “Ar fi un laș”

Olteanu Ștefan / 11.04.2022, 10:11
Toni Petrea a recunoscut tot. Care e traseul discuțiilor cu Gigi Becali. “Ar fi un laș”

Toni Petrea a avut recent o întâlnire cu liderul de galerie de la FCSB, Gheorghe Mustață, pentru a-și face cunoscute intențiile pe care le are în acest final de sezon, însă, printre altele, a recunoscut și că Gigi Becali se implică la echipă. Totuși, potrivit dezvăluirilor lui Gheorghe Mustață, Toni Petrea a transmis că implicarea patronului nu este atât de mare pe cât se crede și nu vine nimeni la el în timpul meciului să-i aducă „bilețele cu schimbări”.

„Se consultă cu Gigi, îi povestește ce se întâmplă la antrenamente”. Toni Petrea a recunoscut tot

Toni Petrea nu a mai suportat zvonurile care apar cu privire la implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei și, cu ocazia unei întâlniri pe care a avut-o cu Gheorghe Mustață, lider de galerie la FCSB, a recunoscut tot.

Întâlnirea dintre Toni Petrea și Gheorghe Mustață s-a produs la cererea antrenorului, după ce în timpul meciului cu Universitatea Craiova, pierdut de roș-albaștri cu 0-2, suporterii i-au cerut demisia.

O să am zilele astea o discuție și cu liderii galeriei”, a spus Toni Petrea, înaintea duelului cu FC Voluntari.

Cererea sa avut rapid ecou, iar Gheorghe Mustață a mers să asculte explicațiile antrenorului.

M-a sunat MM Stoica și mi-a spus că Toni Petrea vrea să ne întâlnim. A fost o discuție pe care am avut-o numai eu cu domnul Petrea. Între patru ochi. I-am spus în față că suporterii nu au ceva cu omul Petrea, ci cu modul lui Gigi de a se băga la echipă și de a umili antrenorii.

Toni Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi, că-i povestește tot ce se întâmplă la antrenamente. Dar că nu se întâmplă așa cum se exagerează sau cum chiar Gigi se laudă în presă. Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa sau bilețele cu schimbări. La modul cum vorbea și cum mă privea în față îl cred.

A recunoscut că toți avem dreptate și că știe că așa se vede din exterior, dar a insistat să spună ca se exagerează și că regretă asta.

Mi-a explicat că dacă și-ar da demisia cu șapte etape înainte de final mai rău ar face echipei. Că ar fi laș și are dreptate. Nu avea de ce să mă mintă. El a vrut să vorbim și am fost numai noi doi”, a declarat liderul de galerie, conform Radio Sport 1.

Ce surpriză îl așteaptă pe Toni Petrea la duelul cu FC Voluntari

Pe FCSB o așteaptă un meci extrem de important în runda cu numărul 4 din play-off. Roș-albaștrii primesc, luni, vizita celor de la FC Voluntari. Cu un succes obținut în această seară, formația antrenată de Toni Petrea s-ar apropia la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj și ar putea spera din nou la titlu.

La duelul cu FC Voluntari vor fi prezenți și fanii echipei roș-albastre, care plănuiesc acum să îi scandeze numele lui Toni Petrea în semn de sprijin:

Îl cred. Și mâine (n.r. azi, la meciul FCSB-Voluntari) îi vom scanda numele pentru ca toți suporterii să înțeleagă mesajul meu. Toni Petrea a înțeles și că noi nu am făcut decât să reacționăm. Conducerea a vorbit contra noastră. Iar noi am reacționat acolo unde îl doare cel mai rău pe Gigi, la antrenor. Îi chem pe toți la meci pentru a prinde ultimul tren spre titlul de campioană”, a mai declarat Gheorghe Mustață, potrivit sursei menționate.

Un jucător de la FCSB își face bagajele. Gigi Becali s-a hotărât în privința lui și nu-i mai dă nicio șansă.