Cine joacă azi, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar. Noi meciuri decisive

Bordei Radu 27.11.2022, 11:09
Cine joacă azi, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar. Noi meciuri decisive

Campionatul Mondial din Qatar oferă o nouă zi plină de meciuri pline de dramatism. Miza este tot mai mare, iar duminică seara putem avea prima mare victimă a acestui turneu. Din a 3-a favorită a turneului, Germania poate pleca mai repede acasă. Argentina s-a salvat, în extremis, rămâne de văzut dacă o va face și naționala lui Hansi Flick.

O nouă zi la Campionatul Mondial. Se joacă prima „finală” a turneului, Spania – Germania

Echipele din grupele E și F joacă a doua partidă a grupei și sunt șanse să se lămurească unele situații, în ceea ce privește echipele calificate în optimi, dar și cine își face bagajele. Meciurile din ziua de duminică:

Grupa E
Japonia – Costa Rica, ora 12:00
Spania – Germania, ora 21:00

Grupa F:
Belgia – Maroc, ora 15:00
Croația – Canada, ora 18:00

Japonia poate să ia o opțiune importantă dacă bate Costa Rica, dar în grupa E toată lumea așteaptă meciul dintre Germania și Spania. Orice alt rezultat în afară de victorie poate trimite naționala lui Flick acasă. Ar fi a doua oară consecutiv când nemții pleacă în această fază, un lucru grav. Spania a impresionat în prima partidă, rămâne de văzut dacă va repeta tiki taka și cu o Germanie disperată.

În grupa F, Belgia – Maroc pare să fie meciul zilei. Dacă înving, belgienii sunt în optimi, dar marocanii vor fi optimiști că pot obține măcar un rezultat de egalitate, ceea ce i-ar menține cu șanse mari la ultima partidă. În cealaltă partidă, vicecampioana mondială, Croația, va avea de furcă cu selecționata Canadei.

Panică la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar

Flăcările au cuprins o clădire nelocuibilă, plasată în imediata apropiere a zonei dedicate fanilor care au făcut deplasarea la Qatar special pentru a lua parte la meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2022.

Datele furnizate publicității arată că intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele produse de flăcări. Incendiul izbucnit lângă Fan Zone-ul organizat de qatarezi a fost stins în timp util și nu a făcut nicio victimă. Pompierii au acționat cu rapiditate pentru ca focul să nu se extindă prea mult.

Oficialii din Qatar au transmis că flăcările au fost atât de puternice, încât au trecut prin acoperișul clădirii care se afla în construcție.

Lusail, monitorizat 24h/24

Qatarezii au transmis prin intermediul unui comunicat că orașul care va găzdui finala Cupei Mondiale de Fotbal 2022 va fi monitorizat 24h din 24, pentru a păstra în siguranță străzile și oamenii care le populează.

În ceea ce privește căldura, Qatar a subliniat că toate stadioanele lor au fost dotate cu sisteme de răcire în aer liber, pentru ca jucătorii care evoluează la Campionatul Mondial și spectatorii să se poată bucura de condiții termice confortabile.

La construirea orașului Lusail au lucrat 20.000 de oameni, conform Lusail Real Estate Development Company.

Urmăriți Playsport.ro și pe