Cine va conduce antrenamentele de la FCSB după ce Edi Iordănescu și-a reziliat contractul

Olteanu Ștefan 14.11.2021, 16:29

Gigi Becali a anunțat cine va conduce antrenamentele de la FCSB după ce Edi Iordănescu a acceptat să semneze rezilierea contractului. Mihai Pintilii (37 de ani) a fost desemnat să se ocupe de echipă, însă doar pentru o scurtă perioadă de timp. Gigi Becali ia în calcul numirea unui nou tehnician în cursul săptămânii viitoare.

Mihai Pintilii va conduce antrenamentele de la FCSB

Gigi Becali a oferit o nouă reacție după ce Edi Iordănescu a acceptat să plece de la FCSB și a anunțat cine va conduce antrenamentele echipei.
Finanțatorul formației roș-albastre l-a desemnat responsabil de pregătirea jucătorilor pe Mihai Pintilii, însă doar până când îi va găsi un înlocuitor lui Iordănescu Jr.
Mihai Pintilii nu deține licența PRO și în acest context Gigi Becali va trebui să caute un nou antrenor.

(Cine va conduce echipa?) ”Pintilii! (V-aţi gândit la vreun nume cu care să-l înlocuiţi?) Habar n-am! Avem timp o săptămână”, a spus Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Mihai Pintilii a rămas în staff-ul FCSB-ului după ce a renunţat la cariera de jucător, în februarie 2020. În toată această perioadă el a mai îndeplinit rolul de antrenor interimar la FCSB.

Mihai Pintilii este unul dintre oamenii de încredere ai lui Gigi Becali. „Îmi place că băieții te ascultă”

Chiar dacă nu poate fi antrenor principal din punct de vedere legal, Mihai Pintilii are un rol extrem de important la FCSB. El este unul dintre oamenii de încredere ai finanțatorului și principala legătură dintre acesta și jucători.
În vara anului trecut, după ce Bogdan Argeș Vintilă a fost îndepărtat din funcția de antrenor de la FCSB, Gigi Becali a mers în cantonamentul echipei pentru a avea o discuție cu Pintilii:

Totul s-a petrecut spre finalul unui antrenament. Becali s-a îndreptat spre Pintilii căruia i-a zis pe un ton apăsat: ”De mâine, tată, tu vei fi noul antrenor principal! Îmi place că băieții te ascultă, poți să te impui în fața grupului, jucătorii te respectă. Tu vei conduce echipa, da?”.

Pintilii e un tip cu bun simț, respectuos, și s-a simțit oarecum stânjenit de postura delicată în care se afla. Rămăsese mască, mai ales că nu era singur. În plus, îl respectă pe Vintilă. Dar e obișnuit cu stilul lui Becali.

A trăit multe la FCSB, nu-l surprinde nimic, știe stilul patronului”, dezvăluia o sursă apropiată FCSB-ului, potrivit Digi Sport.

Ce a declarat Edi Iordănescu după ce s-a despărțit de FCSB. „Nimeni nu o să reușească asta”.