Ciobotariu, Neagoe și Poenaru, OUT de pe lista lui Gigi! Care sunt finaliștii lui Becali pentru banca FCSB. Meme vrea pe altul!

Bordei Radu 09.11.2022, 12:48
Ciobotariu, Neagoe și Poenaru, OUT de pe lista lui Gigi! Care sunt finaliștii lui Becali pentru banca FCSB. Meme vrea pe altul!

Lista lui Gigi de înlocuitori pentru Nicolae Dică se împuținează de la o zi la alta. Patronul a eliminat deja mai multe nume de antrenori. Au mai rămas doar doi favoriți în cursă, iar Mihai Stoica face lobby pentru un al treilea.

Cine a mai rămas pe lista lui Gigi pentru banca FCSB! Decizia va veni în pauza competițională

Patronul FCSB-ului îi ține pe fani în suspans, nu se grăbește să mai numească pe cineva pe banca echipei. Vicecampionii s-au descurcat bine cu interimarul Pintilii pe bancă. Au învins Rapid în derby și mai au de jucat în Cupă cu Oțelul și în campionat cu FCU Craiova, altă echipă aflată în criză. De aceea finanțatorul nu se grăbește să ia o decizie. Deja a eliminat câteva nume care, din diverse motive, nu pot prelua conducerea formației. Eugen Neagoe nu poate fi adus de la Cluj, iar Liviu Ciobotariu a refuzat să lase Voluntariul. Ilie Poenaru este liber de contract și disponibil, dar Digisport anunță că nu este luat în considerare de finanțator.

Andrei Prepeliță, proaspăt demis de la FC Argeș, alături de Laurențiu Reghecampf, par a fi variantele la care s-a oprit Becali. Acesta din urmă este scump, dar ar dori să lase pe Neftci Baku pentru a se bate iar la titlu în Superligă. Mihai Stoica are un alt favorit, pe Mihai Pintilii. Chiar dacă fostul mijlocaș a recunoscut că nu este pregătit pentru această misiune, managerul crede că este cea mai bună opțiune.

Mihai Stoica a dat de înțeles că Mihai Pintilii ar putea primi în continuare credit de la Gigi Becali

Mihai Stoica a lăsat de înțeles că sunt șanse destul de mari ca Gigi Becali să meargă în continuare pe mâna lui Mihai Pintilii pentru poziția de antrenor principal la FCSB. Mai ales că fostul mijllocaș defensiv a pregătit echipa roș-albastră pentru victoria de efect în fața Rapidului.

Şi cu Toni Petrea, şi cu Dică, Pintilii avea voce în vestiar şi înainte de meciuri. S-a schimbat, pentru că are ultimul cuvânt. Să vedem ce va fi mai încolo.

Asta e perioada de graţie. Are voie să dea indicaţii, dar după aia trebuie să fie un antrenor principal, cu licenţă PRO. În niciun caz nu va fi un posesor de licenţă PRO doar ca să facă figuraţie.

Să dau două exemple din ce am trăit eu. Am avut două echipe cu doi antrenori principali. Cosmin Olăroiu cu Cătălin Necula. Bineînţeles că Oli avea ultimul cuvânt, dar de multe ori discuţii în pauză când Cătălin era mai detaşat, lucid şi relaxat, iar Oli îi dădea mult credit. Nu întâmplător a mers cu el peste tot. Eu vorbesc de 2005-2006, iar acum suntem în 2022 şi ei sunt împreună.

Al doilea exemplu a fost Reghecampf cu Anton Petrea. Petrea avea un rol foarte important şi chiar m-am mirat când Reghecampf a rămas fără el, pentru că fuseseră la Snagov, la Chiajna, la noi etc, a lămurit Stoica

Urmăriți Playsport.ro și pe