Ofertă pentru Ilie Poenaru din partea FCSB. Antrenorul care a dus Academica Clinceni în play-off a recunoscut

Bordei Radu 14.11.2022, 23:36
Ofertă pentru Ilie Poenaru din partea FCSB. Antrenorul care a dus Academica Clinceni în play-off a recunoscut

FCSB caută și antrenor de rezervă, dacă Mihai Pintilii nu rămâne, iar alesul pare să fie Ilie Poenaru. Fostul tehnician de la Clinceni și UTA este pe lista lui Becali și deja ar fi fost contactat. A recunoscut-o chiar antrenorul.

Negocieri dintre FCSB și Ilie Poenaru. „Nu merg în orice condiții”

Gigi Becali încă nu a anunțat cine este viitorul antrenor al FCSB. Patronul l-ar vrea tot pe „interimarul” Mihai Pintilii, dar dacă nu se va putea, acesta tatonează și alte variante. Ilie Poenaru este una din opțiunile lui Becali, iar antrenorul este și liber de contract după despărțirea de UTA. Antrenorul chiar a declarat că ar fi fost contactat pentru disponibilitatea lui de a-i prelua pe vicecampioni.

Nu m-a sunat domnul Becali sau Mihai Stoica. M-a contactat un impresar, nu pot să spun dacă a avut acceptul clubului. Oricum a pus doar o întrebare. Așa că nu am ce comenta, nu pot să spun că merg sau nu. Sunt dispus să vorbesc, să vedem ce condiții sunt. Nu pot să merg oricum, a comentat Ilie Poenaru.

Totuși, atât Ilie Poenaru cât și Mihai Pintilii ar putea avea probleme să stea pe banca FCSB-ului.

Mihai Pintilii mai are de așteptat să fie antrenor la FCSB. „Peste un an jumătate va fi antrenor calificat”

Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenor, din cadrul FRF, a intrat la Playsport Live pentru a lămuri situația lui Mihai Pintilii.

Eu am o apreciere mare pentru Pintilii. Este un fost jucător de mare calitate și acum urmează cursurile de a deveni antrenor. El va fi într-un an jumătate antrenor calitate, acum nu are cum. În același timp Mihai urmează cursurile de licență UEFA B, în Moldova. Acolo poate să urmeze aceste cursuri fără să aibă calificarea de antrenor. La noi, ca să obții o licență UEFA A sau PRO, trebuie să ai calificarea de antrenor. Aici se angajează calificarea nu licența, aceea este cum ar veni supraspecializare. Cu o licență UEFA dobândești dreptul să stai pe bancă la un anumit nivel al fotbalului” a precizat oficialul

Nici Ilie Poenaru nu stă mai bine: a fost luat la ochi de cei de la Federație, alături de Andrei Prepeliță.

Timp de 10 etape am strâns probe contra lor, după ce i-am anunțat elegant să își respecte statutul de antrenor secund sau cu portarii. Am văzut că nu au respectat, în aceste 10 etape, așa că am demarat procedura. Dânșii și-au luat avocați și acum ne judecăm, a declarat Lucian Burchel