Ciprian Deac, discurs de lider după victoria chinuită cu Mioveni: „Trăim periculos, trebuie să ne trezim!”

Robert Zanfir / 31.07.2022, 00:28
Ciprian Deac, discurs de lider după victoria chinuită cu Mioveni: „Trăim periculos, trebuie să ne trezim!”

Ciprian Deac (36 de ani) a recunoscut după victoria cu Mioveni, 4-2, că CFR Cluj nu mai este echipa sigură din trecut. „Nemuritorul” din atacul ardelenilor a fost iar decisiv pentru echipa lui Dan Petrescu. După meci, a tras un semnal de alarmă.

CFR Cluj a fost la un pas să piardă la masa verde cu CS Mioveni. A cazut nocturna, iar jucătorii au fost trimiși la cabine. Partida s-a reluat după aproape 40 de minute, timp în care organizatorii au repus în funcțiune instalația de lumină.

Ciprian Deac, discurs de lider după victoria chinuită cu Mioveni

Ciprian Deac a fost iar omul vital pentru CFR Cluj. „Veteranul” a pasat decisiv la unul dintre golurile lui Debeljuh, dar și la cel reușit de Ovidiu Hoban. Mai mult, Deac a înscris golul 3, din penalty. Recunoaște că echipa nu mai are aceeași siguranță din trecut.

„Un meci cu peripeții. Sincer, când s-a stins lumina, am avut emoții foarte mari. E bine că am revenit, că am dat și golul patru și să avem liniște.

În ultimele meciuri ne place să trăim periculos și nu aceasta este echipa CFR pe care o știm. Nu mai suntem echipa CFR care a fost.

Pretențiile sunt mari, investițiile sunt mari și nu se acceptă niciun eșec. Nu știu ce se întâmplă, e clar că trebuie să ne trezim. Dacă vom continua așa, nu văd lucrurile că vor fi pe un făgaș normal. Văd că toate echipele reușesc să ne marcheze, din echipa care nu primeam gol.

Nu știu de ce apar asemenea zvonuri în ziua meciului?! Că insolvență, că ne desființăm… Avem un patron de nota 10 și ne bucurăm că e lângă noi și vă fi în continuare. Cred că toată lumea s-a săturat de CFR. Știu că vreți o schimbare, dar vă asigurăm că vom lucra să fim și în acest an campioni” , a declarat Ciprian Deac la finalul meciului.

Ovidiu Hoban: „Mă bucur că fac parte din acest club”

„Mă bucur foarte mult pentru gol, deși nu e meseria mea. Nu e important cine marchează, important e să câștige echipa.

Sunt aici, poate am jucat mai puțin, dar mă bucur că fac parte din acest club. Încă. Mister m-a dorit la echipă, fac parte din acest grup și sper să facem lucruri mărețe”, a spus și Hoban, aflat la primul meci acasă după cearta cu Dan Petrescu, de la finalul meciului cu Rapid, 1-0.

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2 (Debeljuh 34, 38, Deac 45+2 – pen, Hoban 72 / B. Rusu 7, 60). ECHIPELE DE START

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu – Deac, Jefte, Petrila – Debeljuh
REZERVE: Gal – Braun, Yuri, Hoban, Muhar, Păun, Roger, Gîdea, Yeboah
ANTRENOR: Dan Petrescu

CS MIOVENI: Fl. Croitoru – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Vereș, Pop, Trif – Buziuc, B. Rusu, Coșereanu
REZERVE: I. Popescu – Al. Iacob, Panait, Rădescu, Burnea, Blănaru, Cierpka, Antal, Cr. Dumitru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)