Ciprian Marica se teme de meciul cu Flora Tallinn în Conference League.”Aș minți dacă aș spune asta”

Cristian Stan 09.08.2023, 23:04

Farul Constanța va da piept cu formația estoniană Flora Tallinn în turul 3 preliminar al Conference League.

Ciprian Marica, acționar minoritar la formația constănțeană, a prefațat duelul european și consideră că cele două formații au aceleași șanse de calificare.

Flora Tallinn, o echipă puternică în viziunea finanțatorului constănțenilor

Mâine seară, de la ora 20:30, Farul Constanța va juca pe teren propriu în compania campioanei Estoniei, Flora Tallinn. Echipa de la malul mării este văzută drept mare favorită la calificare la casele de pariuri, însă Ciprian Marica, oficialul dobrogenilor, are cu totul o altă percepție.

”Meciurile nu vor fi ușoare, e clar că încercările astea europene ne pun pe gânduri și ne arată realitatea. Încercăm să scoatem maxim, e o echipă cu care ne vom lupta de la egal la egal. Aș minți să spun că îi cunosc foarte bine pe cei de la Flora Tallin, aici rămâne de văzut ce echipă vom alcătui noi și cum vom face jocul nostru.

De multe ori e bine să îți cunoști adversarul și cred că Gică Hagi a studiat împreună cu echipa foarte bine adversarul. Pe noi ne interesează jocul nostru”, a declarat Ciprian Marica, potrivit iAMSport.

Ce a declarat Gică Hagi înaintea duelului cu balticii

Dacă Ciprian Marica recunoaște că nu prea multe detalii despre Flora Tallinn, omologul său, Gică Hagi, a indicat câteva repere din jocul adversarilor. Tehnicianul campioanei recunoaște, totodată, valoarea echipei oaspete și își atenționează fotbaliștii că doar în cazul în care vor evolua la capacitate maximă, vor avea șanse la calificarea în play-off.

„Încă o provocare, o experienţă în Europa. În cele două manşe trebuie să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră care să exceleze pentru a avea şanse să trecem. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu jucători foarte disciplinaţi, puternici, înalţi. Cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv cât şi defensiv.

La fel vin şi vă spun, e o campioană şi să ai respect total în privinţa asta. Sper ca jucătorii mei să înţeleagă… şi eu, şi jucătorii să înţelegem că trebuie să jucăm foarte bine ca să trecem. Nimic nu e uşor, cel mai greu lucru este să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci este o provocare”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare partidei.

Urmăriți Playsport.ro și pe