Ciprian Tătărușanu are zilele numărate la AC Milan. Evoluția din remiza cu Roma nu i-a convins pe jurnaliștii români

Bordei Radu 09.01.2023, 14:28
Ciprian Tătărușanu are zilele numărate la AC Milan. Evoluția din remiza cu Roma nu i-a convins pe jurnaliștii români

Seară neagră pentru AC Milan și Ciprian Tătărușanu. Rossonerri au ratat șansa de a se apropia de liderul Napoli. După un meci controlat în totalitate, două goluri primite pe final i-au lăsat pe milanezi fără răspuns. Aceștia nu au putut să câștige derby-ul cu Roma lui Mourinho.

Ciprian Tătărușanu, acuzat că și-ar fi putut salva echipa. „Nu a replicat cum trebuie”

Portarul român a fost spectator în majoritatea timpului, de-a lungul duelului cu Roma lui Jose Mourinho. Campioana Italiei a dominat meciul și se părea că va fi o victorie mai facilă decât se aștepta cineva. Oaspeții nu au tras niciun șut pe spațiul porții aproape tot meciul. Între timp, milanezii punctaseră de două ori și rămâneau aproape de liderul Napoli. A urmat, însă, un final de coșmar. Romanii au înviat în ultimele minute, iar golurile lui Ibanez și Abraham au salvat remiza pentru echipa lui Mourinho. Și i-au lăsat în stare de șoc pe oamenii lui Pioli. Presa italiană nu i-a iertat pe campioni, dar mai ales pe Tătărușanu. Fostul căpitan al naționalei a fost notat cu 5,5.

Tătărușanu a fost spectator pe toată perioada primei reprize, nu a avut niciun șut de apărat. Și a doua repriză a părut că nu sunt probleme, dar apoi totul s-a năruit. La golul al doilea putea să intervină mai bine, au notat cei de la Tuttomercatoweb.

AC Milan vrea să îl împrumute pe Sergio Rico de la PSG! Între timp, Ciprian Tătărușanu își face treaba în poarta „rossonerilor”

AC Milan, formație care vrea să își apere titlul în Serie A, urmează să transfere un portar înlocuitor pentru Ciprian Tătărușanu, iar principalul favorit de pe lista „rossonerilor” este Sergio Rico, rezerva de la PSG.

Mike Maignan (27 de ani), titularul milanezilor, a fost mai mult accidentat în ultimele două sezoane. În acest context, poarta echipei de pe San Siro a fost apărată deseori de românul Ciprian Tătărușanu. Pe bancă, „rossonerii” îi mai au pe Antonio Mirante (39 de ani) și Lapo Nava (18).

În ceea ce îl privește pe Tătărușanu, contractul acestuia va expira la data de 30 iunie 2023, când va avea 37 de ani împliniți. Cel mai probabil nu îi va mai fi oferit un nou contract, astfel că AC Milan vrea să transfere un nou goalkeeper cu experiență, pe care să se poată baza atât în a doua jumătate a acestui sezon, cât și în stagiunea viitoare.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, alesul lui AC Milan este Sergio Rico, rezerva de la PSG a mult mai experimentaților Gianlugi Donnarumma și Keylor Navas.

Fabrizio Romano susține că AC Milan se află în negocieri avansate cu PSG, însă parizienii vor mai întâi să ajungă la un consens în privința viitorului lui Keylor Navas, care de asmenmea ia în calcul posibilitatea de a părăsi Parc des Princes.

PSG nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul lui Sergio Rico. AC Milan îl vrea pe portarul spaniol sub formă de împrumut și deja se află în contact cu PSG.

PSG vrea mai întâi să clarifice situația lui Keylor Navas, după care va lua o decizie în privința lui Sergio Rico, scrie Fabrizio Romano, pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe