Ciprian Tătărușanu și AC Milan, revenire spectaculoasă. Cum s-a desfășurat partida de infarct cu Verona

Bordei Radu / 17.10.2021, 13:36
Ciprian Tătărușanu și AC Milan, revenire spectaculoasă. Cum s-a desfășurat partida de infarct cu Verona

Ciprian Tătărușanu și AC Milan au avut parte de o seară plină de evenimente, pe San Siro. Fără o parte din vedete pe teren, diavolii au avut parte de un meci complicat cu Verona. Milanezii au trebuit să muncească mult, pentru a-și asigura un nou succes, în cel mai bun start de sezon din ultimii ani.

Nu a fost deloc ușor, iar Tătărușanu a trebuit să fie în alertă, pe toată durata celor 90 de minute. Românul și-a făcut, însă, bine treaba și are șanse importante să rămână titular și în partidele următoare.

Ciprian Tătărușanu și AC Milan, victorie superbă cu Verona. Cum au reușit diavolii o remontada, de la 0 la 2

Accidentarea lui Mike Maignan, care a trebuit să se opereze la mână, i-a lăsat pe milanezi fără unul din cei mai importanți jucători, în acest sezon. Fostul goalkeeper l-a făcut uitat repede pe Gigi Donnarumma, dar acum va trebui să stea pentru câteva meciuri, în afara terenului. De aceea, Ciprian Tătărușanu a primit șansa lui. Iar primul meci, cu Verona, nu a fost deloc unul ușor. Fostul goalkeeper al naționalei a intervenit salvator, după doar 2 minute, în fața lui Ilicic.

Portarul a încercat și a reușit, în mare parte, să ofere siguranță echipei și unei defensive încercate de atacurile adversarilor. Din păcate, românul s-a lăsat învins după doar 7 minute, la reușita lui Caprari. Barak avea să majoreze diferența, la jumătatea reprizei secunde. La pauză s-a intrat cu 2 la 0, dar a doua repriză a fost una de vis pentru fanii milanezi.

Revenirea de senzație din repriza secundă. Milanul, unul din cele mai bune starturi de campionat, din istorie

Oliviere Giroud a anunțat startul remontadei, după pauză. Kessie și autogolul lui Gunteer, au îngropat Verona și au adus fericirea în tabăra formației lui Pioli. Milanezii chiar au motive să spere la titlu, cu 7 victorii din primele 8 etape. Diavolii sunt neînvinși, au cedat doar 2 puncte, în remiza cu Juventus. Doar Napoli are un început similar și se află în fruntea Serie A, alături de Milan.

Ciprian Tătărușanu a dat satisfacție, în ciuda celor două goluri încasate. Românul a primit nota 6, în presa italiană. „Are mai multă substanță, decât stil. Este un portar eficient, la asta trebuie să se aștepte fanii de la el” a fost concluzia ziariștilor. Tătrușanu are nevoie de evoluții bune, mai ales că Milanul l-a adus și pe Mirante, tocmai pentru a crea concurență. Goalkeeperul de 35 de ani pare să fie favoritul lui Pioli, în acest moment.