Circ în direct. Anamaria Prodan: „Reghe și-a pierdut familia. Nu mai e loc de împăcare”

Moldoveanu Camelia / 19.10.2021, 16:12
Circ în direct. Anamaria Prodan: „Reghe și-a pierdut familia. Nu mai e loc de împăcare”

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată deschis despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a anunțat clar că se desparte de antrenorul CSU Craiova. Mai mult, aceasta admite că soțul ei și presupusa amantă sunt un cuplu.

Anamaria Prodan: „Da, ei sunt un cuplu”

Șoc în direct la TV. Anamaria Prodan a recunoscut că de un an relația cu Laurențiu Reghecampf este una rece și că vorbesc foarte rar. Mai mult, impresara a dezvăluit că presupusa amantă este într-adevăr însărcinată într-o lună cu soțul ei. Antrenorul CSU Craiova i-a cerut actualei soții să renunțe la numele de Reghecampf.

Eu am aflat prima dată de divorț de la un polițist. El mi-a spus că Reghecampf divorțează. M-a oprit aproape de casă și mi-a spus ce a apărut în presă. Eu nu am primit actele de divorț, probabil trebuie să le primesc. Noi vorbim foarte rar. Până la acea veste noi, familia, am fost ceva unic.

Pentru mine nu este loc de împăcare. Pentru mine un om nu poate să-și trădeze familia și copii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine și de tine. Nu prea poți să vorbești cu el. Aproape un an m-am ocupat de mama, am mers peste tot cu ea. Eu un an aproape nu am făcut nimic și nu m-a interesat nimic. Am făcut totul pentru Ionela Prodan, pentru că a fost mama mea.

(n.r. Când ai aflat că are altă relație?) Eu nu vreau nici azi să cred așa ceva. Pentru mine s-a terminat totul. Urăsc trădarea. Divorțul ăsta o să meargă înainte. Eu pot să divorțez în 30 de secunde la Ambasada Americană. Eu sunt cetățean SUA, el are green card. Urmează să își ia și el cetățenia.”, a spus Anamaria Prodan la TV.

„M-aș căsători iar tot cu Reghe”

Eu sunt omul care nu regretă nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt m-aș mărita tot cu el, cu el cel pe care l-am cunoscut eu. Nu-l cunosc pe omul de astăzi! Nu vreau să cunosc pe cineva așa. Încă suntem familia Reghecampf-Prodan. În acel show Bebe ne certa că greșim la testimoniale. Noi am avut o relație de familie frumoasă, copiii au știut mereu tot.

Mă deranjează asocierea, compararea. Un soț, tată, care a plecat cu cineva… și s-a făcut această poveste de dragoste. Până în ziua în care noi divorțam trebuia să nu apară poze peste noapte, să dăm. Am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți și mi-a spus că cineva a deschis conturi fake de Instagram. Această domnișoară nu vrea să apară în presă, ei nu au vrut să apară. E cumplit pentru ea. Da, ei sunt un cuplu. Îmi doresc pentru soțul meu să continue drumul pe care eu i l-am dat.

Laurențiu Reghecampf nu are ce să mai caute lângă mine. Poate fi doar tatăl fiului meu. toți prietenii i-au spus că greșește. A venit la mine, l-am iertat, l-am iertat. Eu nu accept umilința.

Soțul meu mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf. Mi-a zis că el are niște reguli clare Nu mă interesează! (de numele Reghecampf) M-a strigat cineva așa?”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.