Planul diabolic schițat de Anamaria Prodan. Ce are de gând impresara în relația cu Reghecampf

Ștefănescu Dragoș / 19.10.2021, 09:07
Planul diabolic schițat de Anamaria Prodan. Ce are de gând impresara în relația cu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format mulți ani unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Problemele apărute între cei doi soți sunt pe cale să le destrame căsnicia ce părea indestructibilă. Însă planul diabolic schițat de Anamaria Prodan îi va da mari bătăi de cap lui Reghecampf.

Planul diabolic schițat de Anamaria Prodan

Laurențiue Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de 15 ani, formând o familie fericită ce părea de neatins. După ce tehnicianul și-a înșelat soția, lucrurile au luat o turnură neplăcută. În ciuda faptului că cei doi au negat problemele, săptămâna trecută a apărut zvonul că Reghecampf ar fi depus actele de divorț. Mai mult, se pare că amanta antrenorului ar fi însărcinată. La câteva zile după ce în presă au apărut și primele fotografii cu Reghecampf și amanta sa, Anamaria Prodan a avut o primă reacție oficială. Impresara și-a apărat încă o dată soțul și familia, dând dovadă de multă stăpânire de sine.

Declarația oficială a impresarei a fost îndelung comentată în presa românească. Monica Tatoiu a vorbit și ea pe seama celor spuse de Anamaria Prodan. Tatoiu a dezvăluit că planul impresarei este de a nu-i acorda divorțul lui Reghecampf.

Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impulsivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a spus Monica Tatoiu, conform spynews.ro.

Concluziile Monicăi Tatoiu despre căsnicia Prodan-Reghecampf

Divorțul iminent dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este comentat în toată presa românească. Monica Tatoiu a vorbit pe marginea acestui subiect în cadrul unei emisiuni TV. Femeia de afaceri crede că Reghecampf va repeta greșelile făcute, chiar dacă Anamaria Prodan îl va ierta. Tatoiu a făcut referire și la presupusa amantă a antrenorului, pe care o consideră lipsită de scrupule.

Am văzut fotografiile (nr. cu Reghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unul bogat, nu îl leagă de ea.

Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui…. Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a declarat Monica Tatoiu.