Cireașa de pe tort în campania de transferuri pentru Rapid. Oferta nebună pentru vedeta de la CFR Cluj

Octavian Vasilescu / 10.08.2022, 23:23
Cireașa de pe tort în campania de transferuri pentru Rapid. Oferta nebună pentru vedeta de la CFR Cluj

Rapid încearcă să dea o mare lovitură pe final de mercato și a făcut o ofertă pentru Ciprian Deac (36 de ani), de la CFR Cluj!

Digi Sport anunță că Rapid oferă 250.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Ciprian Deac, unul dintre liderii de la CFR Cluj. Conducerea din Gruia este acum așteptată să ofere un răspuns.

CITEȘTE ȘI Cristi Balaj lămurește transferul lui Pucciarelli și plecările lui Jefte și Yuri la Rapid! ”Ne-a fost propus de o impresară din România”

Rapid, ofertă pentru Ciprian Deac

Se pare că Adrian Mutu și șefii de la Rapid vor să mai aducă un veteran în lot. În acest moment, în Giulești se mai află Cristian Săpunaru (38 de ani), Junior Morais (36 de ani) sau Dragoș Grigore (35 de ani). Deac a recunoscut în repetate rânduri că iubește Rapidul, astfel că ar fi un transfer pe placul galeriei.

Mijlocașul campioanei a mai îmbrăcat tricoul alb-vișiniu din București în perioada iulie 2011 – iunie 2012. Atunci a fost împrumutat de la Schalke 04.

Deac a vorbit ultima oară despre Rapid în luna octombrie, după ce giuleștenii au învins CFR Cluj, scor 2-0. Iată ce a spus Deac atunci:

„Rapidul e un club mare în România, cu galerie frumoasă. Eu sunt de mic rapidist, asta nu se șterge cu buretele, rămâne o echipă dragă mie”, a declarat Deac, în luna octombrie.

Ciprian Deac, la CFR Cluj / Foto IMAGO

Adrian Mutu va sta la Rapid până în 2025

Antrenorul Adrian Mutu a decis să-și prelungească contractul cu FC Rapid până în 2025! Clubul a făcut anunțul oficial.

Mutu a condus Rapidul în 14 meciuri până acum. El a fost instalat în luna martie la cârma echipei.

Până acum, sub comanda sa, giuleștenii au câștigat 10 meciuri, au obținut o remiză și au pierdut trei partide. Golaverajul echipei în mandatul său este de 28 de goluri marcate și nouă goluri încasate.

Pe 5 martie 2022 a disputat Rapid primul meci în era Mutu. A fost un succes contra celor de la Academica Clinceni, scor 1-0, la Mioveni. Rareș Ilie a marcat unicul gol al jocului.

Mutu a oferit și o scurtă declarație după semnarea noului contract:

„Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate! Hai, Rapid!”, a transmis tehnicianul, pentru site-ul clubului.