Ciudățenie marca CFR Cluj. Campioana a transferat un jucător dintr-o țară exotică pe un post foarte important

Octavian Vasilescu 17.02.2022, 16:38
Ciudățenie marca CFR Cluj. Campioana a transferat un jucător dintr-o țară exotică pe un post foarte important

Mai mulți jucători din Africa, America de Sud și America Centrală s-au aflat în probe la CFR Cluj în această iarnă, iar unul dintre aceștia l-a convins pe antrenorul Dan Petrescu (54 de ani).

CFR Cluj i-a oferit un contract valabil pentru următoarele 12 luni fundașului central Orman Davis (19 ani). Davis vine de la Club Atletico Independiente de la Chorrera, din prima ligă din Panama, și va evolua sub formă de împrumut la CFR Cluj. Campioana României are opțiunea unui transfer definitiv.

  • Campioana României are fani și în Columbia. Incredibila poveste a lui Osmar Olano, fanaticul susținător al CFR-ului din Bogota.

CFR Cluj a transferat un fundaș central din Panama

CFR Cluj nu a anunțat oficial transferul lui Orman Davis, dar Club Atletico Independiente de la Chorrera a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu fundașul de 1,75m în echipamentul ardelenilor. Mai mult decât atât, clubul din Panama a postat și o fotografie cu Orman Davis din momentul în care a semnat contractul cu CFR Cluj.

Presa din America Centrală, citată de Sport.ro, scrie că Orman Davis a fost păstrat de CFR Cluj după o perioadă de probă care s-a întins pe durata a circa 30 de zile.

Orman Davis a semnat cu CFR Cluj

Pe lângă Orman Davis, în centrul apărării de la CFR Cluj mai pot evolua Andrei Burcă (28 de ani), Daniel Graovac (28 de ani), Kristian Dimitrov (24 de ani) și Yuri Matias (27 de ani). Antrenorul Dan Petrescu a decis să renunțe în această iarnă la fundașii Mike Cestor (29 de ani) și Rachid Bouhenna (30 de ani).

  • Din informațiile Playsport.ro, Mike Cestor ar putea prinde un transfer în MLS. Atlanta United, Minnesotta United și Columbus Crew sunt interesate de fundașul central. Cestor se mai află în vizorul celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

CFR Cluj conduce în Liga 1

CFR Cluj se va duela cu ocupanta locului 8, Rapid, în etapa cu numărul 27 din Liga 1, duminică, de la ora 19:55.

CFR Cluj ocupă prima poziție în Liga 1, cu 64 de puncte, la șase puncte distanță de FCSB. FC Botoșani completează podiumul, cu 44 de puncte. FC Voluntari (43 de puncte), Universitatea Craiova (42 de puncte) și Farul Constanța (39 de puncte) se mai află în zona care asigură prezența în play-off. La sfârșitul sezonului regular, echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute până în acel moment.

Lider la zi în Liga 1, CFR Cluj a cucerit ultimele patru campionate interne și ardelenii vor cu orice preț să-și treacă în palmares titlul cu numărul 8 la finalul stagiunii actuale.