Clara Chia a primit K.O.-ul de la Pique. A rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Shakira pe birou

Dragos Stefanescu 06.10.2022, 19:43

Gerard Pique și Shakira au pus capăt relației lor după 12 ani. Fotbalistul de la FC Barcelona are în prezent o relație cu Clara Chia însă trecutul încă nu-i dă pace. Surprinzător, Pique are încă în biroul său poze cu artista columbiană.

Gerard Pique încă păstrează pozele cu Shakira în biroul său

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a ținut prima pagină a presei internaționale în ultimele luni. După mai multe zvonuri privind separarea celor doi, pe 4 iunie 2022 Shakira a confirmat despărțirea de Pique după 12 ani de relație. De atunci, cei doi au încercat să ajungă la un acord privind termenii separării. Ei își dispută acum dreptul de custodie asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

În prezent, Gerard Pique are o relație cu Clara Chia Marti. Totuși, se pare că trecutul este încă prezent în viața fotbalistului de la Barcelona. Recent, jurnaliștii de la Marca au publicat niște fotografii din biroul lui Pique. În mod surprinzător în birou încă se mai află poze cu Shakira. Acest lucru ar putea fi extrem de stânjenitor pentru Clara Chia, actuala parteneră a lui Pique.

Shakira, dezamăgită de eșecul relației cu Gerard Pique.   ”Am impresia că totul este un vis urât”

Motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique a fost relația extraconjugală pe care fotbalistul o are de ceva timp cu Clara Chia Marti. Se pare însă că aceasta nu este singura ”abatere” a lui Pique din timpul relației cu Shakira.

Cântăreața a dezvăluit că este exrem de bulversată de turnura pe care a luat-o relația sa cu Pique. Totodată, Shakira recunoaște că aceasta este cea mai neagră perioadă din viața sa.

Încerc să le ascund situația lui Milan și Sasha cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat de către mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. Acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea” a declarat Shakira.

Urmăriți Playsport.ro și pe