A mai apărut o femeie top model în viața lui Pique. Laia Grassi a primit o singură poruncă de la jucătorul Barcelonei | Galerie FOTO

Ștefănescu Dragoș 06.10.2022, 16:58

În ciuda problemelor personale cu care se confruntă, Gerard Pique încearcă să-și facă timp și pentru echipa pe care o deține. Fotbalistul este proprietarul pachetului majoritar de acțiuni al clubului FC Andorra. Pentru o expunere mai mare a echipei sale, Pique a apelat la serviciile fostei iubite a lui Alexis Sanchez, Laia Grassi.

Gerard Pique a apelat la serviciile fostei iubite a lui Alexis Sanchez

Gerard Pique nu traversează o perioadă prea bună atât pe plan personal cât și profesional. Despărțirea de Shakira îi dă mari bătăi de cap, iar la Barcelona și-a pierdut postul de titular.

În ciuda tuturor problemelor, Pique încearcă să se ocupe cât mai atent de echipa pe care o deține în liga a doua din Spania, FC Andorra. Fundașul a cumpărat clubul la finalul anului 2018. Atunci el a achitat o datorie de 200.000 de euro pe care o avea FC Andorra. Astfel el a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului.

În prezent, echipa lui Pique se află pe locul șase în La Liga 2, cu 14 puncte acumulate în opt partide disputate. Potrivit sport.es, pentru o expunere mai mare a clubului său, Pique a apelat la serviciile unei agenții de publicitate. Director executiv al acestei companii este Laia Grassi, fosta iubită a lui Alexis Sanches. Pique și jucătorul chilian au fost colegi la FC Barcelona.

Despărțirea dintre Gerard Pique și FC Barcelona pare  inevitabilă. Nume grele sunt pe picior de plecare de pe Camp Nou

Barcelona a reușit câteva transferuri importante în această vară și roadele s-au văzut imediat. Catalanii au un start perfect în La Liga și se anunță o candidată serioasă la titlul de campioană. După șapte etape, catalanii se află pe primul loc în clasament având 19 puncte acumulate.

Cum jucătorii transferați în vară au confirmat, este de așteptat ca în iarnă să aibă loc mai multe plecări de pe Camp Nou. Jurnaliștii de la Fichajes au dezvăluit că printre cei care pot pleca se numără și ”veteranii” Gerard Pique, Jordi Alba și Sergio Busquets.

La începutul acestui sezon, Gerard Pique (35 de ani) a vrut să plece de la Barcelona. El a ajuns însă la un acord cu Xavi și a rămas pe Camp Nou. Pique și-a pierdut postul de titular și a jucat doar două meciuri în La Liga și Champions League. În aceste condiții este foarte probabil ca internaționalul spaniol să plece la iarnă.

Un alt fotbalist cu ștate vechi la Barcelona care ar putea pleca în iarnă este Jordi Alba (33 de ani). El este unul dintre cei mai vechi jucători ai formației catalane. Chiar pe finalul perioadei de transferuri, Barcelona a dorit să-l cedeze pe Alba la Inter Milano. Cele două echipe chiar au ajuns la un acord, dar mutarea a picat din cauza refuzului jucătorului.

Lista plecărilor de la Barcelona ar putea continua cu Sergio Busquets (34 de ani). Mijlocașul a intrat în ultimul an de contract și s-a tot vorbit în ultima perioadă de plecarea sa. Busquets este dorit în Major League Soccer.

În vară, Memphis Depay (28 de ani) a fost și el aproape de plecarea de pe Camp Nou. Inițial s-a vorbit despre un transfer al olandezului la Juventus. Torinezii l-au adus însă pe Arkadiusz Milik, astfel că Depay a rămas la Barcelona. Având în vedere că după sosirea lui Lewandowski are șanse minime de a juca, este de așteptat să vrea să plece la o altă echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe