Claudiu Keșeru a plâns la finalul partidei FCSB – Farul : 0-2. Mesaj dur primit din partea lui Gigi Becali

Dragos Stefanescu 28.02.2022, 09:49
Claudiu Keșeru a plâns la finalul partidei FCSB – Farul : 0-2. Mesaj dur primit din partea lui Gigi Becali

Duminică seară, FCSB a pierdut categoric meciul cu Farul, scor 0-2. La finalul partidei, Claudiu Keșeru nu și-a putut ascunde emoțiile și a plâns când a salutat galeria roș-albastră. Gigi Becali nu a părut deloc impresionat de această scenă și i-a transmis un mesaj dur atacantului.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Claudiu Keșeru

Duminică seară, FCSB a primit vizita celor de la Farul Constanța, pe ”Arena Națională” din București. Echipa lui Gică Hagi a dominat categoric partida și a câștigat cu scorul de 2-0.

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Claudiu Keșeru nu a fost titular în primul ”11” trimis în teren de Toni Petrea. Experimentatul atacant a fost introdus pentru ultimele 30 de minute ale partidei. La finalul meciului, Keșeru a fost chemat în fața „Peluzei Roș-Albastre”. Fotbalistul nu și-a mai putut stăpîni emoțiile și a plâns în timp ce fanii îi scandau numele.

După meci, Gigi Becali a comentat acest moment emoționant în centrul căruia s-a aflat Claudiu Keșeru. Patronul FCSB nu a părut deloc mișcat, ba mai mult, a subliniat din nou că fotbalistul nu mai poate ajuta echipa.

Nu mă interesează plânsetele lui Keșeru, mă interesează doar echipa mea. Plânge? Eu nu îl văd că plânge. Suferă și el. Dacă plânge, îmi pare rău. El e sentimental. El poate să facă asta, a avut clipe frumoase aici. Nici el nu mai poate, din păcate”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB făcută KO de Farul Constanța

Miza meciului cu FCSB era uriașă pentru Farul Constanța. Echipa lui Gică Hagi era obligată să câștige pentru a-și consolida locul de play-off.

Farul a început partida extrem de curajos. În minutul 9, contănțenii au avut prima ocazie mare prin Adi Petre care a șutat pe lângă poarta lui Vlad. Jefte a avut și el o ocazie importantă în minutul 19, când voleul său a fost deviat în corner. Atacurile susținute ale elevilor lui Gică Hagi au fost răsplătite spre finalul reprizei. În minutul 42, Omoh i-a pasat lui Jefte, care a marcat cu un șut la colțul scurt al porții lui Vlad.

Repriza secundă a avut un scenariu similar primei părți. În minutul 57, Jefte l-a pus la grea încercare pe Vlad, cu un șut de la 14 metri. După doar 2 minute, constănțenii au reușit să marcheze din nou. Radaslavescu a centrat scurt din corner, Moldoveanu a prelungit cu capul până la Ghiță, iar acesta l-a executat cu sânge rece pe Vlad. Farul a continuat să domine partida și doar inspirația lui Vlad i-a salvat pe roș-albaștri de la primirea mai multor goluri. Astfel, partida s-a terminat cu victoria lui Farul, scor 2-0.

În urma acestei înfrângeri, FCSB se îndepărtează la 11 puncte de liderul CFR Cluj, iar șansele la titlu sunt tot mai mici. De cealaltă parte, Farul își consolidează locul de play-off și pune 3 puncte între ea și FC Argeș, principala urmăritoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe