Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB, dar rămâne în Liga 1! Cu ce echipă poartă atacantul ultimele negocieri! Totul se anunta dupa ultima etapa

Olteanu Ștefan / 20.05.2022, 19:29
Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB, dar rămâne în Liga 1! Cu ce echipă poartă atacantul ultimele negocieri! Totul se anunta dupa ultima etapa

Contractul lui Claudiu Keșeru cu FCSB expiră la finalul acestui sezon, iar potrivit ultimelor informații apărute în presa sportivă din România atacantul pleacă la o altă formație din Liga 1. Keșeru a fost contactat deja pentru negocieri și este tentat să accepte propunerea.

Claudiu Keșeru, pe lista de transferuri la UTA Arad! Atacantul pleacă de la FCSB, dar rămâne în Liga 1

Coșmarul lui Claudiu Keșeru de la FCSB este pe punctul de a se termina, iar atacantul de 35 de ani pleacă tot la o formație din Liga 1.

După aproape 6 ani petrecuți în afara granițelor, Claudiu Keșeru a revenit în august 2021 la FCSB și transferul său se anunța a fi o mare lovitură. Atacantul a început cu dreptul a doua aventură de la echipa roș-albastră și în primele partide cifrele sale nu au dezamăgit. Ulterior, prestațiile lui Keșeru au scăzut treptat și a intrat în vizorul lui Gigi Becali. Între atacant și finanțator a izbucnit un real conflict și în cele din urmă Keșeru nu a mai prins nici măcar lotul.

Deși are câteva oferte tentante din afara granițelor, Keșeru pare hotărât să rămână în România și din sezonul următor. Gsp.ro anunță că pe numele atacantului a venit o propunere foarte bună din partea arădenilor de la UTA. Negocierile sunt în plină desfășurare și sursa citată susține că două motive s-ar putea dovedi determinante în alegerea atacantului. Faptul că Arad este la mai puțin de două ore de Oradea, locul unde Keșeru s-a născut și a făcut primii pași în fotbal, și că la UTA ar avea parte de liniștea necesară pentru a face performanță.

Rămâne de văzut dacă arădenii îl vor convinge pe Keșeru să semneze. Sursa indicată mai anunță că Alexandru Meszar, șeful celor de la UTA, negociază și pentru aducerea a doi jucători străini. Erion Hoxhallari, un fundaș albanez de 26 de ani de la KF Tirana, dar și Thomas Verheydt, atacant olandez de 30 de ani care evoluează pentru ADO Den Hag sunt pe lista conducerii arădene.

UTA Arad a mutat deja și la nivelul băncii tehnice. Ilie Poenaru a semnat și îl va înlocui pe Ionuț Badea.

Cifrele lui Keșeru din sezonul 2021 – 2022 contrazic situația în care a fost pus la FCSB

Doar 208 minute a jucat Claudiu Keșeru în 2022, într-un total de 6 meciuri. Ultima oară a evoluat 45 din minute în confruntarea FCSB – Universitatea Craiova 0-2, pe 3 aprilie. De atunci, nu s-a mai regăsit în lot.

În ciuda acestei situații mai puțin plăcute din 2022, Claudiu Keșeru nu are cifre tocmai rele de la transferul la FCSB. În 19 meciuri jucate, el și-a ajutat echipa cu 5 goluri și 3 pase decisive.

Cota lui Claudiu Keșeru este de 1.200.000 de euro, conform Transfermarkt.

Eu i-am dat banii, am contract cu el, el fotbalist, eu patron. I-am zis: „Tu nu mai poți la nivelul ăsta. Poți să joci în România, dar nu la FCSB și CFR!”. El a zis că o să-mi arate, dar la altă echipă, la mine nu mai are ce să-mi arate. Nu mai poate la nivelul ăsta, spun ceea ce cred și eu. Nu vreau să-l jignesc.

După primele trei meciuri am vorbit cu Mihai și i-am zis că ăsta joacă la orice echipă din lume. E posibil din cauza vaccinului, o să râdeți. Toți cei vaccinați nu mai au putere”, declara Gigi Becali, în februarie, la Pro Arena.