Moarte violentă a fostului coleg al românilor Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. A fost bătut crunt la o petrecere

Bordei Radu / 10.05.2022, 15:55
Moarte violentă a fostului coleg al românilor Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. A fost bătut crunt la o petrecere

Au apărut informații incredibile, în cazul morții fostului coleg al lui Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, Jody Lukoki. Olandezul de origini africane  a murit la vârsta de 29 de ani. Iar acum au început să se afle detaliile din jurul tragicului eveniment.

Cauza șocantă care a condus la moartea fostului coleg al lui Claudiu Keșeru și Cosmin Moți

Condițiile decesului lui Lukoki păreau suspecte, iar acum presa a început să afle detalii incredibile din jurul morții fotbalistului. Două jurnale batave, De Telegraaf și Algemeen Dagblad, fac dezvăluri uluitoare. Aceștia au ținut să lămurească cauzele acestui eveniment nefericit. Mai ales că dispariția acestuia a șocat întreaga suflare a Țărilor de Jos. Nimeni nu putea să își explice de ce s-a ajuns aici, mai ales că vorbim de un sportiv de performanță, care a jucat la nivel înalt.

Nu este vorba de un accident sau de o boală nedepistată, ci o potențială crimă. Totul ar fi pornit de la o petrecere în familia jucătorului cu origini congoleze. Aici, spiritele s-au încins și s-a ajuns la un conflict fizic. Se pare că Jody ar fi suferit câteva lovituri grave, pentru care a ajuns de urgență la spital. Acesta ar fi manifestat dureri mari la cap și la genunchi.

Starea bărbatului de 29 de ani s-a deteriorat rapid. Disperați să îi salveze viața, medicii au trebuit să îi amputeze un picior, din cauza unei infecții. Jody a fost introdus și într-o comă artificială, dar nu s-a mai putut face nimic. Inima acestuia a cedat și fostul fotbalist a murit, în cursul zilei de luni.

Lukoki era cunoscut pentru faptul că era o fire mai aprinsă. În februarie fusese concediat de Twente, după ce fusese condamnat la două săptămâni de închisoare cu suspendare pentru violență domestică.

Care a fost traseul lui Lukoki, fostul jucător al Ludogoretsului

Născut la Kindu, Jody Lukoki și-a făcut junioratul la Ajax, unde a și debutat în fotbalul mare. După un periplu la Zwolle, „aripa” a ajuns în Bulgaria. A jucat timp ce cinci sezoane pentru Ludogoreț, unde i-a avut colegi pe Cosmin Moți, dar și pe golgheterul Claudiu Keșeru și, în ultima parte a contractului, pe Dragoș Grigore.

Din Bulgaria, a ajuns în Turcia, unde a prins zece partide în tricoul fostei echipe a lui Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor. Jody Lukoki a fost legitimat ultima dată la Twente, dar olandezii i-au desfăcut contractul în februarie 2022, din cauza unei condamnări în urma unor agresiuni conjugale.