Clip viral cu suporterii lui Voluntari: Când iubita îți spune că nu merge pe stadion, că îi e frică de ultrași

Alex Matei 02.05.2023, 14:16
Clip viral cu suporterii lui Voluntari: Când iubita îți spune că nu merge pe stadion, că îi e frică de ultrași

Pe internet circulă un videoclip cu un grup de bătrâni care a asistat la unul dintre meciurile disputate de FC Voluntari. Deși scandează pentru a-și susține favoriții, suporterii nu au fost deloc violenți.

Scene amuzante pe stadionul echipei FC Voluntari

Mai mulți bătrâni au devenit cunoscuți în mediul online, după ce au participat la un meci disputat de gruparea din Voluntari. În ciuda vârstei înaintate, oamenii au fost destul de energici. Ei au scandat de zor, dar nu au recurs la violență.

Mulți au izbucnit în râs când au văzut imaginile surprinse cu grupul de bătrâni pe stadion. Le-a venit în minte cum multe tinere le spun iubiților lor că se tem să meargă la meciurile vreunei echipe de forbal, de teamă să nu pățească ceva pe stadion.

Este drept că anumiți ultrași au creat mari probleme în timpul unor meciuri sau la finalul acestora, dar acești bătrânei sunt de-a dreptul haioși.

Ipostaza în care au fost filmați susținătorii ilfovenilor

Fanii formației din Voluntari s-au filmat în timp ce cântau în tribună. Ei nu au venit oricum la stadion. Au fost dotați cu tobe și megafoane, care i-au ajutat să se facă auziți.

Multe fete se tem să meargă pe stadion atunci când sunt invitate de către iubiții lor. Însă când ai de-a face cu asemenea suporteri, este de la sine înțeles că nu are ce să ți se întâmple. Poate doar să pleci acasă cu dureri de cap din cauza zgomotului puternic.

@bolocan_fotbal fotbalul este superb. #fotbal #fotbalromanesc #fotbalromania #liga1romania #fcvoluntari ♬ sunet original – Bolocan_fotbal

”Voluntari, cel mai mare port maritim din sudul României”

Internauții s-au amuzat și ei când au văzut imaginile cu suporterii lui FC Voluntari. Ce-i drept, mulți au spus că sunt mulțumiți că ”măcar de ei poți să îți duci copilul pe stadion fără să îți faci griji”.

„Ultrașii” aceștia au mai multe deplasări făcute de cât jumătate din peluzele românești.”, ”Ultrașii lui Pandele”, ”Respect maxim acestor ultrași, măcar de ei poți să îți duci copilul pe stadion fără să îți faci griji.”, ”Voluntari, cel mai mare port maritim din sudul României!! În spate îl puteți vedea și pe Țiriac!”, ”Voluntari acab ultra curva”, ”Se aude mai bine decât la fc fîcîsîbî!”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginilor în care apar suporterii lui Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe