Clipe cumplite pentru Cătălina Ponor! Tatăl său a fost arestat în urmă cu puțin timp

Olteanu Ștefan / 07.03.2021, 18:46
Clipe cumplite pentru Cătălina Ponor! Tatăl său a fost arestat în urmă cu puțin timp

Cătălina Ponor, fostă gimnastă medaliată olimpic cu aur, trece prin clipe cumplite. Tatăl ei a fost reținut de autorități, după un conflict pe care acesta l-ar fi avut cu doi polițiști locali. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

Clipe cumplite pentru Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, fosta mare gimnastă a României, a primit recent o veste cumplită. Tatăl ei, Florin Bărbascu, a fost reținut de poliție pentru 24 de ore.
Potrivit focuspress.ro, bărbatul a fost implicat într-un incident, pe data de 6 martie, cu doi polițiști locali. Florin Bărbascu ar fi lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să îl imobilizeze, după ce inițial a refuzat să se legitimeze.
Totul s-a petrecut sâmbătă, 6 martie, în jurul orei 9:00, când bărbatul încerca să intre în incinta sălii de fitnes „Cătălina Ponor Body Fit”, a cărei administrator este.
În urma incidentului, cei doi polițiști locali au fost transportați la spital. Conform sursei menționate anterior, ambii necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Tatăl fostei gimnaste s-a ales cu dosar penal

Autoritățile i-au deschis lui Florin Bărbascu un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au audiat mai mulți martori, iar ulterior au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În urma verificărilor, aceștia au decis să îl rețină pe agresor timp de 24 de ore.
Ulterior, pe numele lui Florin Bărbascu s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Florin Bărbascu este tatăl vitreg al Cătălinei Ponor.

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Jocurile Olimpice din 2004

Cătălina Ponor este una dintre cele mai mari gimnaste pe care le-a avut România. În 2004, ea reușea să cucerească trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena. Pe lângă cele trei medalii de aur, atunci ea a mai luat o medalie de argint și una de bronz.
De asemenea, Cătălina Ponor este multiplă medaliată la Campionatele Mondiale și Europene. Un total de 23 de medalii a câștigat Ponor la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. Din cele 23, nu mai puțin de 11 sunt de aur.

Cătălina Ponor este triplă campioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, 2004
Cătălina Ponor este triplă campioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, 2004