EXCLUSIV. Iubire ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan, fostul soț al unei celebre cântărețe. Marea campioană de gimnastică trăiește o dragoste perfectă!

Claudia Balan 05.01.2021, 11:18
EXCLUSIV. Iubire ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan, fostul soț al unei celebre cântărețe. Marea campioană de gimnastică trăiește o dragoste perfectă!

A venit și momentul satisfacțiilor personale pentru marea noastră sportivă. Iubire ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan, fostul soț al unei celebre cântărețe. Fosta campioană de gimnastică trăiește o dragoste perfectă cu Bogdan Jianu.

Actorul s-a întors în capitală, după câțiva ani în care a locuit la Târgoviște, în timp ce fosta campioană olimpică și-a părăsit orașul natal, unde deține și o sală de gimnastică.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu de 3 ani
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu de 3 ani

Iubire ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan, fostul soț al unei celebre cântărețe

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de mai bine de 14 ani, și formează un cuplu de aproximativ trei ani. Idila lor a fost însă făcută publică abia vara trecută, atunci când fosta campioană olimpică a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant.

“Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis > bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a scris Cătălina, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu inelul de logodnă.

Ambii au fost cât se poate de discreți cu relația lor, pe care au preferat să o trăiască departe de restul lumii. Puțini dintre cunoscuți au știu acest lucru.

Au renuțat la locurile în care trăiau de mulți ani

“Viața se trăiește frumos, fără declarații publice”, ne spune Bogdan.  El se referă la motivul pentru care cei doi păstrează și acum discreția. Liderul trupei ”Lupii albi” ne-a dat, în exclusivitate, câteva amănunte despre frumoasa lor poveste de dragoste. Iubirea infiripată între ei, după o lungă amiciție, i-a făcut pe ambii să facă pasul și să renunțe la viața dinainte. De ce? Pentru a se muta împreună, în Capitală. După ani petrecuți la Târgoviște, Bogdan s-a reîntors în București. Cătălina a plecat din orașul său natal, Constanța, acolo unde deține și o școală de gimnastică. E o iubire ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan.

„Locuim împreună. Eu am plecat din Târgoviște acum trei ani. Cătălina se descurcă cu sala, la puterea ei de muncă, e ușor”, ne-a declarat Bogdan Jianu în exclusivitate.

Cătălina și Bogdan sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală
Cătălina și Bogdan sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală

Cătălina Ponor și Bogdan locuiesc împreună și au grijă de doi câini

Cătălina și Bogdan stau într-un apartament spațios dintr-un cartier rezidențial, Cosmopolis, din județul Ilfov. În locuința lor, trăiesc în armonie și cei doi câini, “frățiori”, cum îi numește regizorul. Cățelușa Sarah, rasa Labrador, a Cătălinei, și Cross, câinele găsit pe stradă de Bogdan, în urmă cu ani buni.

Bogdan i-a dat deja Cătălinei inelul de logodnă, iar cei doi intenționau să se căsătorească în viitorul apropiat. Doar că pandemia le-a dat puțin planurile peste cap. Au amânat tot mai ales că-și doresc o nuntă ca-n povești, la care să fie prezente toate persoanele la care țin. Și cum ambii au o listă lungă de prieteni apropiați, trebuie să aștepte până la revenirea la normalitate. “Să vedem cum evoluează totul, în funcție de acest Covid”, ne-a spus Bogdan, referindu-se la momentul în care își vor uni destinele. Acesta nu a ascuns nici faptul că-și dorește copii cu viitoarea sa soție.

Trăiesc o dragoste ca-n filme

Între Bogdan Jianu și Cătălina Ponor este o diferență de aproximativ 18 ani, dar acest lucru nu-i împieidcă să se iubească pasional. Înainte de a forma un cuplu, mai bine de 14 ani, au fost buni prieteni. Bogdan spune că i-a fost alături Cătălinei în cele mai grele momente ale carierei. A felicitat-o după fiecare medalie obținută. A fost lângă ea când s-a operat și a încurajat-o atunci când Cătălina s-a reîntors în sportul de performanță.

Cătălina Ponor poartă drapelul românesc, așa cum a făcut-o de zeci de ori în cariera sa
Cătălina Ponor poartă drapelul românesc, așa cum a făcut-o de zeci de ori în cariera sa

La rându-i, Cătălina i-a apreciat filmele, fosta campioană spunându-și punctul de vedere pe marginea proiectelor actorului.

„Aproape 14 ani în care am învăţat multe. Ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat. M-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, scria Ponor în urmă cu câteva luni, pe pagina sa de socializare.

Au avut relații cu vedete ale muzicii și sportului

Bogdan Jianu a divorțat de cântăreața Julia Jianu, după mai bine de zece ani de căsnicie, înainte de a începe o relație cu Cătălina. În ceea ce o privește pe fosta campioană olimpică, în același timp una dintre cele mai mari gimnaste pe care le-a avut România, ultima sa idilă dinaintea lui Bogdan a fost cu gimnastul portorican Tommy Ramos.

Iubirea ca-n filme între Cătălina Ponor și Bogdan, fostul soț al unei celebre cântărețe se consumă cu pasiune și înțelegere.

Cătălina și Bogdan au multe pasiuni commune, cum ar fi dragostea pentru animale. Fosta sportivă a luat chiar lecții de echitație de la regizorul-actor, care i-a dat o interpretare de excepție, în filmele sale, personajului Vlad Țepeș, pe care l-a interpretat. Întrebat dacă au de gând, ca pe viitor, să aibă un proiect comun, acesta a spus: “Ne dorim doar să trăim frumos și atât”.

Urmăriți Playsport.ro și pe