Clipe de mare emoţie pentru Victor Piţurcă! Judecătorii dau verdictul în mai puţin de o oră

George Drafta 31.01.2023, 09:41
Clipe de mare emoţie pentru Victor Piţurcă! Judecătorii dau verdictul în mai puţin de o oră

Victor Piţurcă a fost adus din nou la sediul DNA pentru audieri în această dimineaţă. După ce fostul selecţioner şi-a petrecut noaptea în arest.

În foarte puţin timp, mandatul de reţinere pentru 24 de ore emis de instanţă expiră. Şi se aşteaptă ca judecătorii să se propunţe în privinţa unei posibile emiteri a unei ordanţe de arestare preventivă pentru 30 de zile. Avocatul familiei Piţurcă, Iancu Toader, a explicat care este procedura care trebuie urmată în acest caz.

„La 10.20 s-a emis ordonanţa de reţinere ieri, nu fac nicio supoziţie. Nu emit nicio părere. Ieri nu ştiu care a fost poziţia, azi noapte am fost sunat şi am fost angajat. Am răsfoit dosarul, o să facem apărarea în instanţă, nu cred că sunt chiar aşa sustenabile acuzaţiile. Am vorbit cu familia. Orice familie în orice astfel de situaţii trece prin momente grele. În momentul în care nu s-a formulat nicio propunere în sensul unei arestări preventive, de îndată va trebui să plece”, a declarat avocatul apărării.

Înaintea tătălui său, la DNA a ajuns Alex Piţurcă, pentru alte mărturii în această speţă.

El va fi urmat de Gabriel Ţuţu, directorul ROMARM.

Susţinere neaşteptată

Unul dintre oamenii care de-a lungul timpului a avut un conflict deschis cu selecţionerul, a reacţionat după decizia instanţei. Adrian Mititelu a cunoscut pe propria piele privarea de libertate după ce a fost trimis după gratii la rândul său în trecut. Acesta a mărturisit că îi pare rău de situaţia în care a ajuns fostul selecţioner al naţionalei României.

Piţurcă şi Mititelu s-au certat în urmă cu 12 ani, atunci când ultimul era antrenorul Universităţii Craiova
Piţurcă şi Mititelu s-au certat în urmă cu 12 ani, atunci când ultimul era antrenorul Universităţii Craiova

Şi a dezvăluit ce verdict îşi doreşte să audă din partea celor care judecă speţa în care este implicat fostul antrenor al Craiovei.

„După sănătate, libertatea este cel mai de preț dar al vieții, din păcate se realizează asta când nu o mai ai! Noaptea asta, Victor Pițurcă și-o petrece la Centrul de Detenție București! Nu-i ușor pentru un om de 67 de ani, nu-i ușor pentru familie, apropiați, etc.

Dincolo de răutăți și polițe mai vechi, ori mai noi, suferința unora nu trebuie să însemne fericirea altora, indiferent de context și circumstanțe. Mi-a fost dușman Victor Pițurcă, însă îmi pare rău de ceea ce i se întamplă! Sper, cred, că mâine (n.r. – astăzi) judecătorul îl va lăsa să judece în libertate, acasa, lângă familie, alături de nepoți! Sincer, asta îmi doresc!”, a fost mesajul încărcat pe o reţea de socializare de patronul celor de la FC U Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe