Clipul viral care garantat te face să râzi. Cum e ironizat Mbappe pe net după ce PSG a acceptat oferta pentru el de la Al Hilal

Alex Cazacu 25.07.2023, 14:45
Clipul viral care garantat te face să râzi. Cum e ironizat Mbappe pe net după ce PSG a acceptat oferta pentru el de la Al Hilal

PSG pare să fie pregătită să se despartă de Mbappe. După scandalul cu șefii, fotbalistul francez a fost declarat transferabil. Potrivit AFP, Kylian Mbappe are acceptul clubului pentru purta tratative cu Al Hilal. Se pare că oferta arabilor a fost acceptată deja la Paris (300 de milioane euro). După ce în presa internațională au apărut informații cu privire la oferta șeicilor, Mbappe este ironizat în mediul online.

Cum e ironizat Mbappe în mediul online, după ce PSG a acceptat oferta de la Al Hilal

După ce s-a scris că PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de la Al Hilal, Mbappe a ajuns să fie ironizat pe internet. Mai exact, în cadrul unui filmuleț postat pe Intagram, francezul apare în haine specifice țărilor arabe și pare să fie foarte fericit. Apoi, ”Mbappe” se îndreaptă către o masă plină cu monede de aur și teancuri de dolari.

Evident, este vorba despre o sosie a fotbalistului care, cel mai probabil, face referire la oferta de 300 de milioane euro primită de PSG din partea celor de la Al Hilal. După cum era și de așteptat, videoclipul a adunat zeci de mii de like-uri, dar și foarte multe comentarii din partea internauților. Iată și câteva dintre comentariile utilizatorilor:

  • ”Oamenii au că este sosia lui egipteană”
  • ”Așteptați, nu este nevoie de asta, urmează adevăratul Mbappe”
  • ”Când cumpărați un Mbappe de pe AliExpress”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPORF (@sporf)

 PSG a acceptat oferta incredibilă de la Al Hilal pentru Mbappe

Starul celor de la PSG mai are un an de contract pe Parc des Princes. Așadar, clubul i-a transmis că are doar două variante în această vară: îl prelungește sau pleacă acum. Cei din conducerea PSG îl bănuiesc pe fotbalist că s-a înțeles deja cu Real Madrid, însă pentru 2024 când scapă de contractul actual.

Potrivit presei franceze, Mbappe are acceptul clubului parizian pentru a purta negocieri cu Al Hilal. După cum am menționat și anterior, saudiții au făcut o ofertă astronomică celor de la PSG, aceasta fiind deja acceptată. Kylian (24 de ani) nu a plecat în turneul din Asia, iar viitorul lui ar putea fi anunțat cât de curând.

Mai multe cluburi sunt interesate să intre în tratative cu Mbappe. Printre acestea se numără și Chelsea, Manchester United, Inter și Barcelona. Cu toate acestea, suma pusă în joc de Al Hilal este enormă. Florentino Perez se gândește să intre și el în joc. De fapt, este așteptată o propunere de la Real Madrid.

Urmăriți Playsport.ro și pe