”Clocotește” Giuleștiul, transferuri pe bandă rulantă la Dinamo și surprize în Cupa României! Comentăm totul, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 29.10.2021, 17:13

Surprize, surprize, în Cupa României, Dinamo continuă să se întărească, dar nu are liniște în lot, iar astăzi debutează etapa a 14-a a Ligii 1, cu FC Botoșani – Farul Constanța, de la 20:30.

Ultrașii rapidiști îi cer demisia lui Mihai Iosif!

Rapid a pierdut aseară, scor 0-2, în fața Politehnicii Timișoara, în Cupa României, iar asta a produs furia fanilor giuleșteni. PlaySport.ro scrie că mulți ultrași îi cer demisia lui Mihai Iosif și aduc acuze grave antrenorului, dar și jucătorilor! Liderii din peluză au aflat că după meciul cu Dinamo, antrenorul și jucătorii ar fi petrecut la hotel „Lido” până la orele dimineții. Liviu Ungurean, alias Bocciu, liderul galeriei giuleștene, a confirmat episodul: „Au băut la Lido până la șase dimineața. Alți suporteri merg mai departe și-l acuză pe tehnician că ar fi trântit, la pariuri, meciul de la Timișoara.

Dinamo transferă pe bandă rulantă, dar nu are liniște

Mircea Rednic aduce în continuare jucători la Dinamo, pentru a-și întări lotul. Ultimii trei veniți sunt Nikolaos Kainourgios (23 de ani), Cătălin Carp (28 de ani), fostul jucător de la CFR Cluj și FCSB, care a semnat cu Dinamo, din postura de jucător liber de contract, și atacantul Marko Nunic (28 de ani). Ultima dată în Belgia, la Zulte Waregem, Nikolaos Kainourgios a venit, de asemenea, gratis la Dinamo. Înainte de a semna a fost testat, mai ales din punct de vedere fizic, iar Rednic a rămas impresionat de jucătorul de bandă stângă. Nu la fel de fericit este tehnicianul cu Constantin Nica, pe care l-a anunțat deja că îl va trece pe linie moartă.

A venit încă un atacant!

În urmă cu câteva momente a fost anunțat și transferul atacantului Marko Nunic, care și-a început cariera la Olimpija Ljubljana, a evoluat în campionatul din Slovenia pentru Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc și Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa. Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi

Comentăm cele mai interesante subiecte, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Așa cum v-au obișnuit, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor dezbate toate subiectele ”fierbinți” din fotbalul românesc, de la scandalurile apărute la echipele bucureștene, la meciurile din Cupă și la etapa care începe în această seară, de la 20:30, cu meciul dintre FC Botoșani și Farul Constanța. Vom încerca să avem reacții de la protagoniștii zilei și să vă ținem în priză cu tot ceea ce mișcă în fotbalul românesc!

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.