EXCLUSIV. Război la Rapid. Mihai Iosif și-a pierdut susținerea galeriei. „Bocciu” acuză. „Au băut la Lido până la șase dimineața”. Escapadă giuleșteană după meciul cu Dinamo

Cătălin Mureșanu / 29.10.2021, 12:46
EXCLUSIV. Război la Rapid. Mihai Iosif și-a pierdut susținerea galeriei. „Bocciu” acuză. „Au băut la Lido până la șase dimineața”. Escapadă giuleșteană după meciul cu Dinamo
  • Eliminarea din cupă i-a înfuriat pe fanii rapidiști. Mulți cer demisia lui Mihai Iosif;
  • Ultrașii au aflat că după meciul cu Dinamo, antrenorul și jucătorii ar fi petrecut la „Lido” până la orele dimineții;
  • Liviu Ungurean, alias Bocciu, liderul galeriei giuleștene, a confirmat episodul: „Au băut la Lido până la șase dimineața”;
  • Alți suporteri merg mai departe și-l acuză pe tehnician că ar fi trântit, la pariuri, meciul de la Timișoara.

Eliminarea Rapidului din Cupa României, după eșecul umilitor de la Timișoara, cu Poli, ocupanta locului 15 în eșalonul secund, a tulburat apele în Giulești. Dacă președintele Daniel Niculae și patronul Victor Anglescu au avut un discurs echilibrat, în care au dat de înțeles că postul antrenorului Mihai Iosif nu este în pericol, suporterii alb-vișinii sunt foarte deranjați de eșecul de la Timișoara și, mai ales, de atitudinea echipei din ultimele două partide. În derby-ul cu Dinamo, partidă desfășurată în „Ștefan cel Mare”, Rapid a avut o exprimare palidă și a obținut egalarea în prelungirile jocului, după o execuție de mare efect a lui Carnat.

Escapada de după meciul cu Dinamo. Și-a Iosif scos jucătorii în oraș?

Printre reproșurile aduse antrenorului, fanaticii formației de sub Podul Grant scot la lumină un episod care s-ar fi petrecut în noaptea de după meciul cu Dinamo, duminică spre luni, atunci când antrenorul giuleștenilor, împreună cu jucătorii, ar fi mers în oraș pentru a se relaxa după derby. O ieșire „în cadrul lotului” care, conform fanilor din peluza vișinie, s-ar fi prelungit până la orele dimineții și ar fi fost stropită și cu ceva alcool. Ultrașii au aflat despre acest episod chiar în timp ce fotbaliștii și tehnicianul lor se aflau la masă, târziu în noapte. Nu le-a căzut prea bine și ar fi vrut să meargă peste jucători pentru a-i trimite acasă, însă, în cele din urmă, au renunțat la idee. „Ce facem? Sărbătorim un egal chinuit cu penultima clasată”, ar fi fost reacția ultrașilor, după ce vestea s-a propagat, în toiul nopții, în cercurile fanilor rapidiști.

Liviu Ungurean: „Au băut la Lido până la șase dimineața”

După eliminarea rușinoasă din Cupa României, suporterii și-au amintit de masa prelungită de după meciul cu Dinamo, de la resturantul hotelului Lido și, chiar liderul galeriei giuleștene, Liviu Ungurean, alias Bocciu, a sancționat petrecerea pe paginile de socializare.

„Păi dacă au băut la Lido până la șase dimineața”, a comentat Ungurean escapada vișinie de după egalul cu Dinamo. Un alt suporter a revenit cu un comentariu pe marginea acestei ieșiri. „Și a mâncat la Știrbei până la 9”, semn că, după egalul cu Dinamo, jucătorii și antrenorul ar fi avut o noapte albă. (VEZI facsimil).

liviu ungurean bocciu
Facsimil din conversație purtată pe rețelele de socializare

Sunt și fani cu variante mai fanteziste, care-l acuză pe Miță Iosif, în spațiul virtual al paginilor și canalelor de socializre, că ar fi trântit meciul la pariuri.

Petrecere de ziua lui Mihai Iosif

Din informațiile obținute de PlaySport.ro, jucătorii și antrenorii rapidiști obișnuiesc să meargă la Lido după meciurile disputate pe teren propriu, iar după derby-ul cu Dinamo, „ritualul” ar fi fost legat și de ziua lui Mihai Iosif, cel care, pe 22 octombrie, a împlinit 47 de ani, iar în acest fel a vrut să-și cinstească elevii.

Victor Angelescu: „Mergem mai departe împreună”

Într-o intervenție pentru PlaySport.ro, Victor Angelescu s-a arătat dezamăgit de evoluția echipei, însă spune că Mihai Iosif nu se află în pericolul demiterii.

„Strategia nu a fost greșită, o discutasem deja cu antrenorul și cu Daniel Niculae. Pe teren au fost inclusiv unii care sunt, de obicei, titulari, precum Albu, Stahl sau Carnat. Dandea a prins și el destule partide de la început. Dar am vrut să vedem și pe cine ne bazăm la nivelul întregului lot. Din păcate, deși eram peste Poli din punct de vedere valoric, n-au putut să treacă mai departe. Asta e, nu facem înmormântare la înfrângere, nici nuntă la victorie, dar staff-ul tehnic va ști ce decizii să adopte mai departe . Nu se pune problema schimbării lui Miță Iosif. Mergem mai departe împreună, lucrăm deja și la transferuri pentru perioada de iarnă.”, a comentat Angelescu.