Analizăm tot ce s-a întâmplat în prima etapă din Superligă, de la ora 18:00, în direct la PlaySport Live

Octavian Vasilescu 18.07.2022, 14:48

Prima etapă din SuperLiga României este aproape de final, iar noi vom comenta tot ce s-a întâmplat în această rundă. Doi dintre reporterii Playsport, Silvian Bădulescu și Cătălin Mureșanu, vor fi prezenți în studio.

  • Emisiunea PlaySport Live va începe la ora 18:00.

PlaySport Live începe la ora 18:00

CFR Cluj a debutat cu un succes în acest nou campionat, împotriva Rapidului, scor 1-0. De partea cealaltă, FCSB s-a încurcat cu nou-promovata „U” Cluj, scor 1-1.

Runda se încheie la Ploiești, cu meciul Petrolul – FC Voluntari, de la 21:30.

Acest sezon este primul din istoria fotbalului românesc în care beneficiem de tehnologia VAR! Au fost câteva momente controversate în primele meciuri, iar în cadrul emisiunii le vom analiza pe larg.

Unde poți urmări emisiunea PlaySport Live

Așa cum v-am obișnuit, vocea voastră, a celor care ne privesc, este cea mai importantă! Astfel că, vom citi cât mai multe dintre mesajele și voastre pentru invitații noștri!

PlaySport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Cum a arătat stadionul la FCSB – „U” Cluj: gunoaie, straturi de praf și panouri care stau să cadă

Superliga, ediția 2022-2023, a debutat, oficial, și pe Arena Națională. Cel mai mare stadion al țării a fost gazda partidei dintre vicecampioana FCSB și nou-promovata Universitatea Cluj. Cu un punct împărțit între cele două și atmosferă electrizantă în tribune, un alt lucru a mai ieșit în evidență: mizeria din interiorul stadionului.

Reporterul Playsport.ro aflat la meci a notat, în diverse zone ale stadionului, gunoaie, locuri nemăturate, straturi de praf, precum și semne ale EURO 2020 rupte sau căzute. Lucruri, bineînțeles, cu un strat de vechime pe ele.

CITEȘTE AICI Reportajul Mizeria Națională! Cum a arătat stadionul la FCSB – „U” Cluj

Urmăriți Playsport.ro și pe