Comentariu spumos al lui Gigi Becali după succesul colosal al lui David Popovici: „Minune dumnezeiască”

Giosanu Catinca / 21.06.2022, 16:10
Comentariu spumos al lui Gigi Becali după succesul colosal al lui David Popovici: „Minune dumnezeiască”

Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe David Popovici după prestația extraordinată de la Budapesta. Tânărul de 17 ani a câștigat luni seară finala probei de 200 metri liber, devenind campion mondial. În urma acestui succes, pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele de felicitare.

Gigi Becali, comentariu spumos după performanța lui David Popovici

David Popovici a obținut medalia de aur la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, după ce a triumfat în proba de 200 de metri liber. Sportivul nostru a înotat extraordinar și a parcurs cele patru lungimi de bazin, din Duna Arena, cu timpul de 1:43.21 min.

Românul i-a învins pe Sunwoo Hwang, din Coreea de Sud (1:44.47) și pe Tom Deam, din Marea Britanie (1:44.98). Imediat după ce i-a fost înmânată medialia de aur, comentariile au început să ,,curgă în valuri” pe rețelele de socializare.

„L-a învins pe Goliat! E putere dumnezeiască”

Membri ai guvernului s-au întrecut în laude. Printre cei care l-au felicitat s-au numărat președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ministrul de Interne, Lucian Bode, precum și patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera i-a transmis lui David Popovici că este uimitor ce a reușit să facă la Campionatele Mondiale de la Budapesta, având în vedere condiţiile precare din sport pe care le are România.

Ne mai dă și nouă Dumnezeu câte o bucurie. Îl arată pe David, care îl invinge pe Goliat. Asta este numai putere dumnezeiască. Ei au bani, bazine… vitaminizare. Nu are bazinele voastre și a venit să vă câștige peste voi. Asta e numai putere dumnezeiască”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Momentul în care Popovici a devenit campion mondial la înot, la doar 17 ani

Excepționala cursă a sportivului pregătit de Adrian Rădulescu poate fi urmărită în materialul următor:

”Potențialul lui este foarte mare”

Camelia Potec, campioană olimpică la natație în 2004 în proba de 200 de metri liber, consideră că David Popovici are mari şanse să devină unul dintre cei mai importanţi înotători din istoria sportului.

Nimeni nu știe cine e David Popovici din afară. Noi, din lumea sportului, îl cunoaștem pe David de foarte mulți ani. Îmi pare rău că cei din afara sportului abia acum au auzit de el. David a câștigat acum 2 ani, în 2019, 3 medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European sau mica Olimpiadă. E un fel de Olimpiadă pentru cei din Europa, care intră în această lume mondială a competitivității. David, la vârstă de 14 ani, a câștigat 3 medalii la această mini Olimpiadă. S-a întors de acolo și chiar a fost primit la salonul oficial. Au fost multe interviuri, s-a vorbit despre el. A spus că își dorește să ajungă la Tokyo. E dureros că lumea spune acum că a apărut de nicăieri.

Pentru noi e dureros, pentru că David a fost prezentat ca un campion și ca un exemplu pentru tânăra generație încă de la 14 ani. Presa internațională a scris foarte mult atunci despre David Popovici. Au spus că e cel mai rapid înotător din lume, la vârstă lui, din toate timpurile. Spun aceste lucruri doar ca să demonstrez că David nu a apărut săptămâna trecută. Chiar dacă, e adevărat, el a surprins întreaga lume cu performanțele înregistrate la Roma.”, a spus Camelia Potec la PlayMaker.