Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a interzis să joace, transferat de Hagi la Farul

Ștefănescu Dragoș / 20.06.2022, 14:51
Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a interzis să joace, transferat de Hagi la Farul

Farul Constanța continuă campania de transferuri din această vară prin aducerea lui Robert Ion. Mijlocașul a fost cedat de către cei de la FCSB, după ce sezonul trecut fusese împrumutat la Academica Clinceni. Robert Ion a fost în centrul unui episod uluitor în urmă cu doi ani. Atunci, Gigi Becali i-a interzis sa joace în meciurile împotriva FCSB-ului.

Farul Constanța l-a transferat pe Robert Ion

Farul Constanța își continuă în forță campania de transferuri din această vară. Clubul constănțean a oficializat în cursul zilei de luni transferul lui Robert Ion (21 de ani). El a semnat un contract valabil timp de trei ani. Ion a fost cedat de FCSB, după ce în sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Mijlocașul a bifat 27 de meciuri pentru formația ilfoveană, reușind să înscrie trei goluri.

Farul Constanța a ajuns la un acord cu mijlocașul Robert Ion, care a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani”, au anunțat constănțenii pe site-ul oficial.

În anul 2017, Robert Ion a fost transferat de FCSB de la Regal București. Mijlocașul a bifat doar 5 meciuri pentru formația roș-albastră, reușind să ofere două pase de gol. El a fost împrumutat între 2018 și 2020 la Academica Clinceni și FC Voluntari.

Robert Ion a fost în centrul unui episod uluitor în anul 202o. La acea vreme, Gigi Becali i-a interzis mijlocașului să joace pentru Academica Clinceni în meciurile împotriva FCSB-ului.

Farul face transferuri la foc automat. Gică Popescu a vorbit despre strategia clubului constănțean

Transferul lui Robert Ion este cel de al nouălea reușit de Farul în această vară. Constănțenii i-au mai adus pe Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Gabriel Torje, Romario Benzar, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu și Kevin Doukoure.

Gică Popescu, președintele de la Farul, a explicat că strategia de transferuri din această vară a fost gândită de Gică Hagi. Popescu este totuși prudent în previziuni pentru sezonul următor, fiind conștient că omogenitatea lotului este foarte importantă.

Suntem încă la începutul perioadei de transferuri. Până la finalul lunii august, pot apărea surprize, jucători noi, transferuri de la noi la alte echipe. Suntem încă la început. Gică a făcut o evaluare la finalul sezonului trecut.

Sunt jucători care au plecat. Gică a crezut că e nevoie de întăriri. Rămâne de văzut dacă alegerile au fost inspirate sau nu. Gică crede că Torje e un jucător care poate să ne ajute în sezonul următor. Dacă nu ar fi crezut în Torje, nu l-ar fi adus. Am încredere în toate deciziile pe care le ia Gică.

Echipa națională U19 are în componența sa opt jucători de la Farul. Când vor veni de la Campionatul European, mulți se vor înrola în lotul echipei mari, dar nu poți să duci un campionat doar cu jucători tineri. E nevoie de simbioză.

Cupa României este o competiție pe care toată lumea vrea să o câștige. E greu să ne propunem să câștigăm Cupa. Ne-am dori, e un lucru extraordinar să joci finala Cupei”, a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.