Comportament șocant al lui Gheorghe Tadici în timpul unui meci. Și-a bruscat una dintre jucătoare

Giosanu Catinca / 23.11.2021, 23:53
Comportament șocant al lui Gheorghe Tadici în timpul unui meci. Și-a bruscat una dintre jucătoare

Gheorghe Tadici a avut din nou o ieșire nervoasă la adresa jucătoarelor de la HC Zalău. Tehnicianul și-a ieșit din fire în timpul meciului cu Râmnicu Vâlcea, din Liga Națională de handbal feminin, și a bruscat o sportivă de renume.

Gheorghe Tadici nu și-a revizuit comportamentul

Recunoscut pentru numeroasele derapaje, Gheorghe Tadici a fost iar protagonistul unui episod care nu are ce căuta în sport. Tehnicianul ajuns la 69 de ani a fost suprins bruscându-și handbalistele. Totul s-a petrecut pe 18 noiembrie, în meciul pe care echipa sa l-a câștigat cu CSM Rm Vâlcea, 21-20.

Tadici a fost filmat când o bruschează pe handbalista Alexandra Vrabie. În imaginile distribuite pe Facebook de contul „Handbal Feminin” se vede clar că antrenorul de la Zalău o apucă de braț tare pe eleva sa și o trimite direct pe banca de rezerve.

Nu este prima dată când Tadici are un comportament de acest gen. În urmă cu câteva luni, el și-a jignit jucătoarele, acțiune în urma căreia a fost sancționat. Mai exact, a primit o suspendare de opt etape și o amendă de 1.000 de lei. Interesant este că suspendarea a fost redusă, ulterior, la patru etape.

Du-te-n p***a mă-tii!”, „Dobitoacele dracu’” și „Lua-v-ar dracu’ să vă ia”, sunt cuvintele grele pe care le-a adresat Gheorghe Tadici jucătoarele sale.

Cum a umilit-o pe Alexandra Vrabie

Alexandra Vrabie a fost de-a dreptul umilită de Gheorghe Tadici, care pare că nu are de gând să-și schimbe comportamentul, în ciuda faptului că a primit deja o suspendare mare. Jucătoarea Zalăului a fost bruscată de antrenor după ce a văzut o eliminare de două minute.

Colegele jucătoarei de 21 de ani au fost luate prin suprindere de reacția lui Tadici. Totuși, ele nu au îndrăznit să reacționeze în vreun fel.

Comentatorul meciului dintre HC Zalău și Râmnicu Vâlcea, Dragoș Bocanaciu, a observat și el reacția lui Tadici, dar a evitat să vorbească despre gestul pe care l-a făcut fostul selecționer al României.

”Mi s-a întâmplat o nenorocire în familie”

Nu șe știe exact ce anume l-a determinat pe tehnician să acționeze într-un asemenea mod neprietenesc. Data trecută, însă, el a pus totul pe seama unui eveniment nefericit petrecut în sânul familiei.

 M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9. Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere.”, a declarat Tadici pentru Prosport.