Nici Laurențiu Reghecampf nu a scăpat de tactica lui Gigi Becali. Dezvăluiri în premieră despre meciul cu Chelsea

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.11.2021, 08:14
Nici Laurențiu Reghecampf nu a scăpat de tactica lui Gigi Becali. Dezvăluiri în premieră despre meciul cu Chelsea

Laurențiu Reghecampf a avut o perioadă excelentă pe banca celor de la FCSB. Cu el antrenor, echipa roș-albastră a câștigat două titluri în Liga 1, în 2013 și 2014, dominând autoritar campionatul.

De asemenea, echipa patronată de Gigi Becali a reușit performanțe notabile și în cupele europene. FCSB a eliminat Ajax în Europa League, a învins Chelsea în aceeași competiție și s-a calificat în grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali se pare că a intervenit chiar și peste Laurențiu Reghecampf

La acel moment, mare parte a lumii fotbalului din România a pus aceste performanțe pe seama faptului că Gigi Becali intrase la închisoare și nu mai avea influență asupra echipei.

De asemenea, se spunea că nici înainte de acest moment omul de afaceri nu intervenea peste Reghecampf în alcătuirea echipei de start sau la schimbări. Se pare însă că lucrurile nu au stat chiar așa.

Andrei Prepeliță, fotbalist important la FCSB în acea perioadă, a spus că a simțit că a fost introdus pe teren în celebrul meci cu Chelsea la îndemnul patronului. Fostul mijlocaș susține însă că a fost un caz izolat și că astfel de lucruri nu se întâmplau foarte frecvent la acel moment.

Am trăit momentele astea, pentru că am stat patru ani la Steaua, pe atunci se numea Steaua, și, da, nu e plăcut să fii criticat în public, dar toată lumea știe când merge acolo, pentru că lucrurile astea nu s-au întâmplat de acum un an. Se întâmplă de ceva vreme.

Trebuie să te înarmezi așa, să fii tare și să reziști la presiune. (n.r. Ai simțit că ai fost schimbat din lojă) Nu știu, a fost meciul cu Chelsea, poate am fost introdus atunci… E clipul pe net. Dar nu, nu se întâmplau lucrurile așa. Nu știu acum decât din exterior.

Nu se făceau pe vremea lui Reghe, pe vremea lui Costel Gâlcă. Nu s-au întâmplat lucrurile astea”, a spus actualul antrenor al lui FC Argeș potrivit ProSport.

Becali nu a ascuns acest episod la vremea respectivă

De fapt, acest episod a fost confirmat chiar de Gigi Becali la scurt timp după meciul cu Chelsea. Finanțatorul FCSB-ului a explicat atunci la Digi Sport cum a gândit acea schimbare la momentul respectiv.

Am spus de Pintilii. Să-i spună (n.r. – lui Reghecampf) că face atacuri întârziate și poate să ia galben, că nu prea e în apele lui și putea să ia al doilea galben, apoi roșu și ne-am nenorocit. Eu nu i-am spus pe cine să bage sau ce să facă. Când Argăseală s-a dus, îl vedeam deja jos pe Prepeliță la încălzire și prima dată când a ieșit mingea l-a schimbat pe Pintilii”, a recunoscut atunci Gigi Becali.

Surpriză totală! Cine este antrenorul care refuza să facă schimbările dictate de Gigi Becali la FCSB

Urmăriți Playsport.ro și pe